Каква ще бъде следващата ви Toyota?
-
- juri_galev
Не мога да разбера защо разваляш темата пиши си в офф топик и не се занимаваи и не осираи нещата остави да пишат хора заинтересовани в тази анкета писнами от ваще простотииV35GTR написа:az sutho sum na mnenie che trqabva da budesh dopuskan samo v noviqa subforum "pod 18"juri_galev написа:Като не те удоволетворяват опциите направиси една Анкета в офф топик и си гласувайV35GTR написа:^ ne me kefiat opciite!

Не мога да зацепя какво толкова ви кефи някакъв супер грозен и немощен хибрид.LEXUS написа:Гласувам с две ръце за Prius!
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
- juri_galev
Отиват им на жените Рав4.Като съдя по маиками мн често ми го иска.А аз пък като съм всеки ден в центъра с Яриса ми е мн по добре от колкото с джипа.Друго е да гледаш малко по от високоDeni написа:Аз гласувах за RAV4Сега съм с Ярис, но иначе това бих карала с най-голям кеф. Мисля,че е идеалният дамски джип. И много се надявам другата година вече да мога да си го позволя.
И аз съм на мнение че приуса е хубав автомобил харесвами скоростната кутия с това безтепенно превключване сеедно карам блускаща количка и само Директна и Задна
А на мен приус изобщо не ми харесва. Онзи ден го гледах половин час в салона и нещо не ме грабна. Може би защото гледам повече външния вид.juri_galev написа: Отиват им на жените Рав4.Като съдя по маиками мн често ми го иска.А аз пък като съм всеки ден в центъра с Яриса ми е мн по добре от колкото с джипа.Друго е да гледаш малко по от високо
И аз съм на мнение че приуса е хубав автомобил харесвами скоростната кутия с това безтепенно превключване сеедно карам блускаща количка и само Директна и Задна
- juri_galev
всеки си има вкус.Но добре си се насочила към рав4 избора е мн добър biggrin.gifDeni написа:А на мен приус изобщо не ми харесва. Онзи ден го гледах половин час в салона и нещо не ме грабна. Може би защото гледам повече външния вид.juri_galev написа: Отиват им на жените Рав4.Като съдя по маиками мн често ми го иска.А аз пък като съм всеки ден в центъра с Яриса ми е мн по добре от колкото с джипа.Друго е да гледаш малко по от високо

- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
А на мен пък ми е много интересно,защо жените обичат да се хвърлят на джипове,на мен лично са ми смешни в джипове.Ако говорим за джип,който да отива на жените,това е Дайхацу Териос,много е готин и е един малък рав4,точно като за жена.Deni написа:А на мен приус изобщо не ми харесва. Онзи ден го гледах половин час в салона и нещо не ме грабна. Може би защото гледам повече външния вид.juri_galev написа: Отиват им на жените Рав4.Като съдя по маиками мн често ми го иска.А аз пък като съм всеки ден в центъра с Яриса ми е мн по добре от колкото с джипа.Друго е да гледаш малко по от високо
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
Аз правих тест-драйв на Приуса, към 3 км и тази кола наистина ме грабна. С гледане отвън нищо не се разбира. В движение просто си е чудесия! Препоръчвам ви да поискате тест-драйв и гледайте дисплея как се сменят режимите във всеки един момент. Нещо уникално е!
От избор на Приус ме спират 4 основни неща:
- не може да се пререгистрира за повече места (или товарен вариант) и да се тегли ДДС при покупка от фирма, както това спокойно става с повечето други модели на Тойота, даже и с Aygo с 3 врати.
- сравнително малък багажник.
- ефекта от хибридното задвижване се усещал най-вече на градско каране, където енергията от спирането зарежда батерията. По магистралата бензиновият двигател почти не млъквал и съответно разхода е все едно си караш бензин 1.5.
- тъй като не може да се тегли ДДС - по цена почти се изравнява с RAV4 D4-D 2.2 ниво Luxury, без ДДС-то. Е, това е когато се купува от фирма.
От избор на Приус ме спират 4 основни неща:
- не може да се пререгистрира за повече места (или товарен вариант) и да се тегли ДДС при покупка от фирма, както това спокойно става с повечето други модели на Тойота, даже и с Aygo с 3 врати.
- сравнително малък багажник.
- ефекта от хибридното задвижване се усещал най-вече на градско каране, където енергията от спирането зарежда батерията. По магистралата бензиновият двигател почти не млъквал и съответно разхода е все едно си караш бензин 1.5.
- тъй като не може да се тегли ДДС - по цена почти се изравнява с RAV4 D4-D 2.2 ниво Luxury, без ДДС-то. Е, това е когато се купува от фирма.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Каква ще бъде следващата ви Toyota?
Corolla(tazi deto e v TM Auto), no TRD paket. TAm kakto si mu e v reda na ne6tata auspuh, kusi prijinki, edin razmer po-golemi djanti. A i da zabravih da uto4nq s 2ZZ-GE dvigatel ...roumen68 написа:Каква ще бъде следващата ви Toyota?

Ina4e ot Am. pazar:
IS 300 na staro
IS 250/350, kojto ot dvata idva sus ru4ni, ako li ne vzimam 300-ta
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!