Proekt Supra MA61 na Punky
eeee, stiga sega si mi nalival brumbari v glavata, che tolko mi tryabva na mene...bad_dog написа:Това не е ли тази дето беше в mobile.de за 600 евро?
Много ме кефи и според мен отиди в моргата и купи колектора от 7МГТЕ да си го имаш. Предполагам, че максимум след месец ще се почне...

iskam da breakna dvigatelyat naturalen, vse pak novi butala i sigmenti... puk posle shte go napravya!
eto edin super link na edin pich koito kachil 100kc po tozi nachin na negovata supra, i to polzval SAMO benzinov regulator za kachvane na gorivoto, neveroyatno!

http://geocities.com/aarongarney/5mgte.html
- juri_galev
ne mislia che si se obarkal, pochti sam siguren che i taz na Punky se vodi Celica-Suprajuri_galev написа:Super punky gotina e kolichata az predi tuk v sofia sam vijdal edna Mislq 4e se kazvashe celica supra i togava mi napravi vpe4etlenie i misleh 4e neshto e sburkano no qvno ne e.Imam predvid nali kupeto beshe po4ti kato na tvoqta no qvno dosta po stara

->
hm, che kat iskash da ia karash naturalka izvestno vreme, sto razpitvash za ceni na turbini biggrin.gifpunkara написа: eeee, stiga sega si mi nalival brumbari v glavata, che tolko mi tryabva na mene...
iskam da breakna dvigatelyat naturalen, vse pak novi butala i sigmenti... puk posle shte go napravya!
eto edin super link na edin pich koito kachil 100kc po tozi nachin na negovata supra, i to polzval SAMO benzinov regulator za kachvane na gorivoto, neveroyatno!![]()
http://geocities.com/aarongarney/5mgte.html

->
eto i istoriyata naglavata na 5M-GE
tamun zavurshih s glavata, baya igachka si padba, no puk stana super!
eto snimki otdolu predi pravil sum gi pored poslednite nyakolko chasa, dokato raboteh po neya,
enjoy,
punky
eto snimki otdolu predi pravil sum gi pored poslednite nyakolko chasa, dokato raboteh po neya,
enjoy,
punky

- Прикачени файлове
-
- 6-razpredelitelni valove.JPG (187.03 KiB) Преглеждано 6185 пъти
-
- 7-montaz klapani.JPG (163.46 KiB) Преглеждано 6185 пъти
-
- 8-montaz raz.valove.JPG (167.03 KiB) Преглеждано 6185 пъти
-
- 9-boyadisvane kapaci i kolela.JPG (132.73 KiB) Преглеждано 6185 пъти
-
- 10-gotova za montaz na bloka.JPG (177.07 KiB) Преглеждано 6185 пъти
eto i drugite snimki
che poveche ot 5 mai ne dava 

- Прикачени файлове
-
- 1-polirane.JPG (160.16 KiB) Преглеждано 6185 пъти
-
- 2-gorivni kameri.JPG (128.87 KiB) Преглеждано 6184 пъти
-
- 3-vsmukvatelen kanal.JPG (81 KiB) Преглеждано 6184 пъти
-
- 4-glava.JPG (187.65 KiB) Преглеждано 6184 пъти
-
- 5-chasti.JPG (176.93 KiB) Преглеждано 6184 пъти
- LordDigital
- СупраДжия
ЕЕ Пънкаря:)
Евала:)
Изглежда невроятно култово отвънка ,само този специфичен сеннин на задното стъкло липсва:)
Какъв е този въздушен инструмент дето имаш сниман?
Изглежда невроятно култово отвънка ,само този специфичен сеннин на задното стъкло липсва:)

Re: ЕЕ Пънкаря:)
tova e za pritiskane na prujinite za da se postaviat malkite poludagi det darjat klapanite, no chestno kazano i az do sega ne go biah vijdal vav vazdushno izpalnenieLordDigital написа:Евала:)

->
Re: ЕЕ Пънкаря:)
mnogo po udobno e taka, osobenno ako si nyamash instrumenta s kooito se pridurzaht sushtite tezi dugichki, dokato se otpuska stiskata, pri ruchnite ima mnogo poveche dvizenie i murdane i te padat, a tuk samo pridurzash ednata s edna yunka otverka, i nastiskash edno kopchence, i tssst, vsichko si e po mestata... biggrin.gifALTEZZA написа:tova e za pritiskane na prujinite za da se postaviat malkite poludagi det darjat klapanite, no chestno kazano i az do sega ne go biah vijdal vav vazdushno izpalnenieLordDigital написа:Евала:)