Тапи за блок-Тoyota Hiace 1987
-
- Получена благодарност: 38 пъти
Re: Тапи за блок-Тoyota Hiace 1987
Всъщност ти още не си установил къде се губи антифриза или откъде влиза в маслото,така ли?
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Колега, "Механика", е съпричастен към проблемите на всички нас и съм забелязал, че е е доста компетентен и се старае да помогни с каквото може, а то не е малко. Явно си разбира от занаята и е нужно да му се отдава заслуженото уважение.mirott написа:Не се хаби, нито занаят ще научиш, нито хляб ще ядеш! Седи си у Софето - мноо е "читаво" ! Клиенти колкото искаш, и да не свършиш работа-друг ще дойде! Тук обаче не е така. Не си за друго място, градско чадо... biggrin.gifмехаННика написа:Като поогладнея ще дойда във Вършец. Хем занаят да науча, хем хляб да ям , че досега съм ял само кога окапят джанките.
Та не помогна на човека с нищо! Само лаеш иначе. Айде свърши и ти нещо...

Последно промяна от Kiki на 19 Ное 2012 10:15, променено общо 1 път.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Абсолютно съм съгласен! Освен това помага не само с форумни съвети, а и с практически действия, за разлика от повечето "съветници"!Kiki написа:Колега, "Механика", е съпричастен към проблемите на всички нас и съм забелязал, че е е доста компетентен и се се старае да помогни с каквото може, а то не е малко. Явно си разбира от занаята и е нужно да му се отдва заслуженото уважение.mirott написа:Не се хаби, нито занаят ще научиш, нито хляб ще ядеш! Седи си у Софето - мноо е "читаво" ! Клиенти колкото искаш, и да не свършиш работа-друг ще дойде! Тук обаче не е така. Не си за друго място, градско чадо... biggrin.gifмехаННика написа:Като поогладнея ще дойда във Вършец. Хем занаят да науча, хем хляб да ям , че досега съм ял само кога окапят джанките.
Та не помогна на човека с нищо! Само лаеш иначе. Айде свърши и ти нещо...

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
-
- Благодарил/а: 14 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Да, с много съвети помага. Но повечето водят до излишни разходи... 

-
- Получена благодарност: 1 път
даже и в заглавието е за блокамехаННика написа:Последно? В първия пост питаш за блока..