Бате теб нещо много те засяга факта, че правя нещо за някой, без да му взема пари.... Що така бе миме!?? А дали ще идваме при вас - надали ще е скоро ако е някога.... Първо вие трябва да се научите, че 300 до 1000% НЕ Е НОРМАЛНА печалба, тогава ми се пули насреща, става ли. Аз не съм ти казал лично на теб, че си такъв и онакъв, недей злослови ако може и срещу мен, щото нямаш кво да кажеш реално, освен да си зобаш твои лични аргументи, като Зизи и сие.... Които обаче не са подкрепени с нищо. И да, бъди спокоен, ще помагам на ОЩЕ ПОВЕЧЕ хора за БЕЗ ПАРИ, защото оторизираните сервизи и повечето доставчици на части ги нямате за нищо тия 100лв .... Айде работи си там на суперската работа и недей плюй къде не те вълнува...... Всички работим за пари, ама за от глад не съм умрял, който ме е виждал - знае laugh.gif Даже съм вегетарианец за пример, така че ще свикнете, че времената от преди кризата, когато 100-200лв бяха ей така парасъ, вече ги НЕМА!!! НЕМА И ДА ГИ ИМА !!! Така че, ще работите на нормални цени, качествено и може и да се появят доволни хора от вас. Тогава аз също няма да има как да върша услуга от този тип муцка, щото разликата ще е пренебрежително малка.... Не аз да купувам нещо на единична бройка за 480лв с доставка, която е 30 паунда, а вие тук да му искате над 2000лв...... Балъците дето ще ви ги дадат, заради името, вече са на изчезване.... Ден година храни - това вече и по морето не става толкоз лесно баце, тъй че кротни са и си работи без да съскаш де не ти трябва