Tiq matzki sa profi prono aktrisi. Gledal sum filmi ednata e opasna! biggrin.gifugabuga написа:men puk mnogo me kefiat matzkite :P
MEGASQUIRT ПОМАГАЙТЕ ХОРА
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
на който му харесват радвам се, щото и мен ме кефят. на който не, здраве да е. важното е че сега отивам да ми слагат и задната броня и колата ми ще е завършена:)) останаха само джантите, ама те на пролет, че сега тая люта зима:))
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- WB_Drifter
LordDigital написа:Мда ,не ми приличат на девойки и зарад тва сигурно...newmiro написа:видях го аз, в wikipedia ли в няква друга pedia беше:)LordDigital написа:
И аз са чуда ,ма знам че във Варна му викали "проклятието на Келеша"!
И вземи си смени тоз аватар ,че много дразни!
иначе за аватара на мене ли викаш, не ти ли харесват девойките:))
и на това ако му викате разговор по тематаnewmiro написа:на който му харесват радвам се, щото и мен ме кефят. на който не, здраве да е.