Парно Yaris XP10 1.4 D4D 2004 - изчезва при работа на място?
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
И при мен на бензинова карина държи ниво на средата между мин. и макс. . Разширителното казанче има маркуче с изход към атмосферата и оттам дава фира докато го бутне до средата и след това не мърда. Даже понякога цапа около капачката на казанчето при каране по път с много завои, но само когато е над средата нивото. Предполагам, че и при вас е такава системата-все пак е изпитана във времето. 

Carina E 4AFE LB 1992
Re: Парното на ярис Д4Д 2004г изчезва при работа на място
Здравейте колеги не знам дали съм на точното място но искам да попитам Моя ЯРИС е 2002 1,4/D4D Някой знаели от къде мога да си купя капачка за ръшерителния съд не за радиятора и каква е цената защото от два сайта поръчвам и бъркат капачките пращат ми все за радиятора БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Re: Парното на ярис Д4Д 2004г изчезва при работа на място
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?f=5&t=11597 - от тук с номер на рама ще получиш точната.ssando написа:Здравейте колеги не знам дали съм на точното място но искам да попитам Моя ЯРИС е 2002 1,4/D4D Някой знаели от къде мога да си купя капачка за ръшерителния съд не за радиятора и каква е цената защото от два сайта поръчвам и бъркат капачките пращат ми все за радиятора БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Цената е добра.