помощ !!!! Изчезна ми 5та скорост
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
За съжаление това са често срещани проблеми при закупуване на стар автомобил и човек трябва да си отваря очите не на 4, а на 16. 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- esox hunter
kolega smenis is tampona na skorosnata kotia koito e na levia podkalnik i potarsi edin pich v sevlievo deto opravia skorrosni kotii samo na toyoti na men mi opravi 5 predavka beshe mi zaminala mufata na 5 predavka s malko izronvane e toi e opravi i veche karm dosta vreme no glavnia problem beshe tampona na levia kalnik koito e na kotiata beshe skusan zapochni ot tam i pri men izchezna ot vednuj.yspeh.
divaka_t проблема е че аз съм от Сф. и ако трябва да ходя пак до Сливен да си правя скорости при тоя майстор
а на колегата esox hunter ще му кажа само едно .......... от частно лице или от къша голяма разлика няма, щом я карах в сервиз и тамошните майстори (5 на брой в мото експерт) не разбраха, че тоя радиатор въобще не е от тази кола и е с 4см. по дълъг и са му наставяни маркучите смятай. Все пак до голяма степен разчитах на тях, досега японка не съм имал и нямам кой знае какъв поглед за детайлите.

Silent написа:... щом я карах в сервиз и тамошните майстори (5 на брой в мото експерт) не разбраха, че тоя радиатор въобще не е от тази кола и е с 4см. по дълъг и са му наставяни маркучите смятай...
За да не се случват такива неприятни изненади, най-добре е проверката преди покупка да става в ТМ Ауто, независимо от негативните мнения за тях! Там биха уловили всякакви такива манипулации по колата... При мен имаше подобен случай преди години с един Авенсис... В ТМ Ауто откриха доста нередности...
Но вече е свирено и сега остава да ти пожелаем бързо и максимално безболезнено разрешаване на проблемите с твоята Тойота! Успех!
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Независимо от настроенията на някои от съфорумниците срещу ТМ Ауто мога да кажа съвсем убедено от личен опит, че там със сигурност имат условия и могат да ремонтират Тойоти.
За майсторите от Сливен, Севлиево и т.н. нямам никакви впечатления, може и някои от тях също да разбират.

За майсторите от Сливен, Севлиево и т.н. нямам никакви впечатления, може и някои от тях също да разбират.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Сигурно е така, но идеята ми е че не винаги има възможност да се отиде за диагностика в TM Ауто ..zi_zi_top написа:Независимо от настроенията на някои от съфорумниците срещу ТМ Ауто мога да кажа съвсем убедено от личен опит, че там със сигурност имат условия и могат да ремонтират Тойоти.![]()