-
Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение
от Kiki » 29 Окт 2011 21:49
carrion написа: Моля не ме критикувайте за хомо волана .
Честито и със здраве да си я караш.
Това наистина е един безпроблемен автомобил.
Смени му задължително консумативите/ангр. ремък, масло и филтри/
За тази цена от острова можеше да си купиш два такива автомобила.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Kiki
-
stivi
Мнение
от stivi » 29 Окт 2011 23:35
carrion написа: Моля не ме критикувайте за хомо волана . Нямах нито лев повече а не ми се караше пасат или а4 . Свикнах с волана за 3 минути
Предпочитам да карам най-умрелия пасат вместо лачена кола с десен волан

1.4 D-4D много добър мотор !
stivi
-
KiLLeR
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от KiLLeR » 30 Окт 2011 02:01
stivi написа:carrion написа: Моля не ме критикувайте за хомо волана . Нямах нито лев повече а не ми се караше пасат или а4 . Свикнах с волана за 3 минути

Защото?
Toyota Avensis D4D 2001

KiLLeR
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
Мнение
от Uncle Dido » 30 Окт 2011 02:29
stivi написа:

+1
Защото не съм в Англия и техните бивши колонии и защото движението ни е отдясно.
Uncle Dido
-
nowyaris
- Получена благодарност: 2 пъти
Мнение
от nowyaris » 30 Окт 2011 08:14
Uncle Dido написа:stivi написа:

+1
Защото не съм в Англия и техните бивши колонии и защото движението ни е отдясно.
Със всичко се свиква.Чиста случайност е,че движението ни е отдясно.Ако е читава колата,положението на волана е най-малката грижа.Ако шофьора е калпав където и да е волана,все тая.
nowyaris
-
stivi
Мнение
от stivi » 30 Окт 2011 10:21
Ако ще си караш колата само в града няма голям проблем да си с десен волан ,но за извънградско или караш след тира закъдето си тръгнал или си камикадзе при изпреварване ! А нямаше ли вече да им забраняват регистрацията на тия десняци че да не се изкушават хората с мерак да карат кола дето не им е по джоба ??
1.4 D-4D много добър мотор !
stivi
-
nowyaris
Мнение
от nowyaris » 30 Окт 2011 10:49
stivi написа:Ако ще си караш колата само в града няма голям проблем да си с десен волан ,но за извънградско или караш след тира закъдето си тръгнал или си камикадзе при изпреварване ! А нямаше ли вече да им забраняват регистрацията на тия десняци че да не се изкушават хората с мерак да карат кола дето не им е по джоба ??
Айде стига с тази дума забрана.Още малко и ще забранят да дишаме.И огледай дворовете на дилърите-там е пълно с коли на хора,дето са имали мерак да карат коли,които не са им по джоба.Всичките са с ляв волан.Това означава ли,че трябва да се забрани и лизинга като схема на изплащане на кола,която не можеш да си позволиш?
nowyaris
-
KiLLeR
Мнение
от KiLLeR » 30 Окт 2011 11:59
Абе ако е японска сглобка не вярвам някой от вас да я върне..

Toyota Avensis D4D 2001

KiLLeR
-
carrion
Мнение
от carrion » 30 Окт 2011 12:09
От Долни Дъбник съм ( 15км от Плевен ) и уча в София . Моля да ми пратиш на лични или тук в темата какво масло ми препоръчваш и цени на всичките консумативи . Благодаря !
carrion
-
carrion
Мнение
от carrion » 02 Ное 2011 11:42
Здравейте отново ! Смених маслото с 5 на 30 кастрол 240 лева за 6 литра и филтрите . Обаче се оказа че прпедния ми ляв амортесиор си е заминал . Моля дайте съвети понеже нямам пари за 2 бр. дали ако смена само единия всичко ще е ок . Ако може да ми препоръчате линкове с амортесиори било тук от бг или юк . Също ще съм благодарен ако някой колега е сменял негоовия / вите и има излишен преден ляв да ми го продаде на по символична цена докато събера пари за 2 нови . Трябва ми и капака за предно ляво огледало ако някой може да го намери . В тойта ми казаха 80 лв в срок от 1 седмица . Благодаря !
carrion
-
LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мнение
от LEXUS » 02 Ное 2011 13:03
Много неприятно. Може и 1 да смениш, но никой няма да ти даде гаранция, защото по правило се сменяват и 2-та на ос. Не е проблем известно време да караш така. Особено ако не е изпуснал напълно. На стенда какво показва? Имаш вариант да вземеш амортисъори Каяба от Косер. Напиши в Гугъл, ще ти излезне. Те са официални вносители доколкото знам. Звънни им един телефон и питай за цената.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
LEXUS
-
nowyaris
Мнение
от nowyaris » 02 Ное 2011 22:17
carrion написа:Здравейте отново ! Смених маслото с 5 на 30 кастрол 240 лева за 6 литра и филтрите . Обаче се оказа че прпедния ми ляв амортесиор си е заминал . Моля дайте съвети понеже нямам пари за 2 бр. дали ако смена само единия всичко ще е ок . Ако може да ми препоръчате линкове с амортесиори било тук от бг или юк . Също ще съм благодарен ако някой колега е сменял негоовия / вите и има излишен преден ляв да ми го продаде на по символична цена докато събера пари за 2 нови . Трябва ми и капака за предно ляво огледало ако някой може да го намери . В тойта ми казаха 80 лв в срок от 1 седмица . Благодаря !
Сега,ако беше питал, от смяната на маслото щяха да ти останат пари за амортесьора.Що не гледате всички теми в "сервизи,магазини" и не си ползвате калкулаторите и мобилните телефони.За нужните части прегледай всички оферти в последния раздел на Форума.
nowyaris
-
carrion
Мнение
от carrion » 03 Ное 2011 19:18
Момчета за момента продължавам да се радвам на колата само , че има нещо което ме дразни . Съединителя е много твърд . Работи си идеално , отделя си както трябва обаче мн трудно се натиска . Така ли е и при вас или ... ?
carrion
-
TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 165 пъти
-
Обратна връзка:
Мнение
от TATI » 03 Ное 2011 19:39
По принцип е твърдичък съединителя. Не знам каква кола си карал преди, но явно е била немска или френска. Не е пробле, просто трябва да му свикне човек
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
TATI
-
carrion
Мнение
от carrion » 03 Ное 2011 21:32
TATI написа:По принцип е твърдичък съединителя. Не знам каква кола си карал преди, но явно е била немска или френска. Не е пробле, просто трябва да му свикне човек
Да ауди б4 съм карал и е36 . Доста е твърдичак аз вярно че съм 50 кила ама...

carrion