Toyota Avensis 2002 D4D - Проблем Клапани ГНП

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 08 Юли 2011 21:08

Сигурно и жена му хвърля поглед във форума и ще стане сложно обяснението. laugh.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
Elin

Мнение от Elin » 11 Юли 2011 20:20

момчета .. тук говорим за коли .. жените са друга болна тема но... Проблема го решпих като смених целич горивен филтър със най-обикновенен филтър за 18 лв тва е мойто решение .. Сори, че не писах но ДДС-о не чака никой :)
Don't hate the player... hate the game..

dimpex_01

Мнение от dimpex_01 » 12 Юли 2011 09:26

Докато сте на тема клапани. Може ли да питам и аз нещо? Моя авенсис за да запали (поне според мен) върти три-четири оборота, но понякога се появява едно странно. Като завъртя в един момент претраква и не запалва. Следващото въртене си пали. На какво може да се дължи туй? Карам редовно с BARDAHL, но и с него се случва да претрака след като е въртял три-четири пъти и да не запали. Най - лошото е че се случва винаги "по закона на Мърфи". Добавката слагам от коледа когато имах проблем с прословутите клапани, та ме теглиха до сервиз за да изтрият грешките, иначе беше умряла.
AVENSIS combi, D4D, 2001

Изображение

Публикувай отговор