Как Ви вървят колите?
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
-
V35GTR написа:super! 141 hp...KORD написа:E tva samo na noviq GTI i JETA imat nekav problem sas speed seosorite .... ma ima speed healers za taia rabotaEl Camino написа:
Haha, kolega ti zabelqza li qponcite kakwi razwaleni chasownici slagat na kolite? biggrin.gif Pak kat washte sa golemi, ama sa im mnogo razmesteni cifrite, a?![]()
03 VW GTI 1.8t hp 200+ ( vse osshte nesam q karal na daino ) 150mph
01 Suuuuzuuuukiiiii GSX-r 750 141 hp - 184 mph
Eagle Talon ( Mitsu Eclipse ) 2.0 T - Ebal sam mu mamata za nishto ne staa
Vasqo http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki ... 0_2001.php
...NO 184 MPH ne i stock!
http://www.motorcyclespecs.co.za/model/ ... 0%2000.htm
162 mph e TOP SPEED-a na 2002 750 -power/drag limited! Ti koga i kade si stigal 184mph?
PS tva malko kat VW deto e ima bolen speedometer! biggrin.gif
Moje vaqo da e bolen ama sam gi pravil 2 3 pati daje ediniq pat bqhme sas delslow-a po I 290 ama ne samo gi napravih i pusnah ama gi darjahme tovaga toi mai beshe napravil 175 ili neshto takova

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998

- Japanese_fever
DelSol-kata sus 175 na dve kolela, maliiiiiKORD написа: Moje vaqo da e bolen ama sam gi pravil 2 3 pati daje ediniq pat bqhme sas delslow-a po I 290 ama ne samo gi napravih i pusnah ama gi darjahme tovaga toi mai beshe napravil 175 ili neshto takova

Taka sme nie hondadjiite, smeli po rojdenie! biggrin.gif
Ej mom4eta ne zabravqjte mudrata misul na batko vi PAKETA:
"Naj-dobriq motorist e jiviq!"
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
E vqrno e ama ......... Trapkata si e trapka vednash osetish li skorosta i ne se izdarja kolkoto pove4e tolkova po dobre ..... i se pak se opitvame da sme kolkoto se moje po safe . Ne karame barzo iz trafika ami prez noshta po magistralata kato e prazno i to samo na pravite se pak nemoje da se vliza sas takava skorost po zavoite ( pone az nemoga ) . Tva e ot sorta kakto KANU me u4eshe da karam i se mi mrankashe da ne karam barzo i tam si4ko kvoto maikami mi go kazva ama toi e motorista koito seki pat kato si iskara motora probva dali oshte moje da si topva skorosta

"Money Money Money Money jivota e pari Money Money Money Money i gotini jeni " Kondio 1998

- Japanese_fever