Нафта

Аватар
mitkoa
Обратна връзка:

Мнение от mitkoa » 08 Юни 2011 12:29

Не знам защо си мислите, че като карате с КРАДЕНА НАФТА, е за хвалба.Та вие сте съучастници!ВИЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!
Иначе ако пусна линк към някоя статия за кражба на гориво от БДЖ примерно....веднага ще започнете да анатемосвате....да плюете полиция, че не си върши работата и т.н...
Крадена нафта.....къде що може с винетките да минем тънко....на електромера ще правим шашми....на парното също....ама иначе са ни ниски заплатите и гадни работодателите и калпави пътищата, висока ни е цената на тока и парното...уффф

moloko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от moloko » 08 Юни 2011 14:43

mitkoa написа: Крадена нафта.....къде що може с винетките да минем тънко....на електромера ще правим шашми....на парното също....ама иначе са ни ниски заплатите и гадни работодателите и калпави пътищата, висока ни е цената на тока и парното...уффф
А нима не е точно така както го казваш.........
Нормално ли е работодателя ти да организира парти за края на финансовата година , да плаща хотел в Шератон, да плати на Куку бенд и Трифонов на го забавлява , да прави изказвания че годината е успешна за него ( щото си напълнихме джобчетата), а на теб да ти орязва заплатата, да не ти изплаща годишния бонус щото , виждаш ли, това което си подписал миналата година не е било точно за това за което си мислиш.... да ти реже от парите и да ти ги дава в КУПОНИ за определен магазин и само за него , не може в друг да пазаруваш.... въобще кво да обяснявам....

Нормално ли е сметката за тока да ти е 1/10 че и повече от месечната заплата. Нормално ли е резервоара на автомобила ти да е 1/10 че и повече от месечната ти заплата... По всички стандарти , ако повече от 25% от месечния ти доход отива за ИЗХРАНВАНЕ , ЗНАЧИ СИ БЕДЕН!!!! - това е . За това ще ги има всичките тези неща за които говориш по - горе и ще стават все повече......

Аватар
djofi_m

Мнение от djofi_m » 08 Юни 2011 23:52

най-лошото, е че и двамата преди мен сте прави, но второто мнение е по-скоро следвие от първото.

ПП: всичко зависи от нас. въпрос на съвест и ценности.
АVENSIS 2.0TD-комби

Аватар
Nily_p
Обратна връзка:

Мнение от Nily_p » 09 Юни 2011 11:02

Всичко зависи от търсенето и предлагането, ако всички бяхме добросъвестни и честни и не участваме в подобни далавери....... :whistle:
Аз все пак съм за принципа "Като ти дават взимай......." :thumbsup:
Това, че караш Мерцедес не те прави ШофЬОр!

Публикувай отговор