Чел ли си Ерих Фон Деникен?muf написа:Ей това ако стане и ако се спазва....
"За Бога братя" карайте с изправни светлини
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Ако някой в нашата татковина мислеше, нямаше да забраняват нещата, просто щото така правят и другаде, а щяха да направят СТРИКТНИ правила, по които да можеш да легализиран афтър маркет ксенони! Защото едни дори непригодни фарове могат да покрият всички нормативи, с правилна намеса. Това е правилното решение, защото светлината, правилно разпределена повишава АКТИВНАТА безопасност в ПЪТИ!!! Никой не мисли за ТЕБ, МЕН и НАС като цяло, а само как да даваш излишни пари да минеш! Те не проверяват дали ИМАШ КАКВИ ДА Е светлини изправни, камо ли ксеноните biggrin.gif Аз съм за поправка и СТРИКТНО спазване на правила, защото тогава евтините буклуци дето блестят вместо да светят няма да ги има! Малко кадърни и можещи хора ще се занимаят с това, но поне няма да има заслепени, а само ПО-ДОБРЕ виждащи водачи на МПС-та ..... НО, това е в графата Sci Fi, така че..... по една студена вода и да се надяваме, че ще придобият съвест другите водачи 

Кое те кара да мислиш че няма да има възможност за узаконяване на афтърмаркет ксенона?Me4oKyX написа:Ако някой в нашата татковина мислеше, нямаше да забраняват нещата, просто щото така правят и другаде, а щяха да направят СТРИКТНИ правила, по които да можеш да легализиран афтър маркет ксенони!
Без такъв закон всеки слага "ксенони" "халогени" и си блести все едно живеем в Африка.
А че всички светлини трябва да се проверяват, че трябва да се глобява за халогени без нужда, че трябва да се глобява за каране в тъмно и мъгла без фарове, че трябва да се глобява за каране на габарит едва ли някой ще спори
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
- Me4oKyX
- Обратна връзка:
Тази вечер се убедих, че трябва да се направи предложение и да се замерват крушките на колите... както вали, това, че светят, далеч не значи, че ОСВЕТЯВАТ добре пътя, особено като е мокро..... Някои хора си карат с незнайно колко години и си мислят, че тези крушки вършат работа.... Да, светят, но НЕ осветяват както трябва пътя и всеки ви е крив на среща.....
Бих добавил, че повече от важно е не само фаровете да са изрядни и добре регулирани, а също така и стоповете да работят и да не бъдат затъмнявани с каквото има по рафтовете в гаража.
Не веднъж на косъм съм се разминавал от това да отнеса този пред мен, по простата причина, че задните светлини ги няма никакви, а той решил рязко и неадекватно, че трябва да спре . Било то в лошо, дъждовно или слънчево време.
Всички сте на ясно кой е потърпевшия и ходи доказвай след като му я няма задницата, че неговите светлини не работят. Да не говорим, ако това му намерение стане, защото някой пешеходец е изкочил. Той ще спре, но задния дали ще съумее да реагира толкова бързо...
Проверявайте всичките си светлини!!!
Не веднъж на косъм съм се разминавал от това да отнеса този пред мен, по простата причина, че задните светлини ги няма никакви, а той решил рязко и неадекватно, че трябва да спре . Било то в лошо, дъждовно или слънчево време.
Всички сте на ясно кой е потърпевшия и ходи доказвай след като му я няма задницата, че неговите светлини не работят. Да не говорим, ако това му намерение стане, защото някой пешеходец е изкочил. Той ще спре, но задния дали ще съумее да реагира толкова бързо...
Проверявайте всичките си светлини!!!
Toyota Corolla 1.6 G6R "99