Почисване на дюзи при 2.2 D4D в Варна, къде ?Ефективно ли е
-
- Благодарил/а: 18 пъти
- Получена благодарност: 23 пъти
Да плюят!Да харчат пари по сервизи.Не знам, дали на някой му стана ясно, че живеем в България!!!Като почнем от най-маловажните неща, та минем през горивата и приключим със здравеопазването, можем да заключим - ИЗМАМА!!!Навсякъде!Нормално е да сме скептично настроени към всяко нещо, което ни се предлага и струва пари.НО!Нали за това сме тук, нали затова споделяме опит, мнения и търсим правилното, доброто и финансово изгодното.Аз с тази добавка оправих мотор Х14ХЕ на опел, който мислех да отварям!Защото беше безнадеждно!Препуфкваше в аспуха,висок разход, диагностики, профилактики, свещи,кабели,бобина, сонда...и накрая Хадо!Пробвай, не боли глава.Мечо каза колко ще ти струва!
-
- Получена благодарност: 3 пъти
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Тойота - пише ясно, че става за всички горивно-нагнетателни системи, т.е. ефект трябва да има и на чист дизел. Честно, до сега само комън рейли са идвали и нямам пряк опит с чист дизел. На турбо дизел имам опит - на един камион, човека остана толко доволен, че си поръча направо една кутия прочистваща
Но съм почти 100% сигурен, че ефект ще има, защото до ден днешен, всичко, което пише, че правят продуктите на ХАДО по сайта им, каталога им, описания на кутийки - всичко са го изпълнили на 100% .... Това ми е главния довод, да ти кажа, че ще има ефект, защото до сега не съм изпадал в момент, в който да не съм бил прав, спрямо ефекта им и удовлетворението на клиента - било то приятел, познат или току що дошъл клиент при мен. Както и в други теми съм писал - може да пробваш, ако няма ефекта - връщам парите на честната ти дума
Не ми е идеята да лъжа някой, просто тези ХАДО-та са решение на доста проблеми и спестяват дооста парички. По-добра гаранция за удовлетворение - не мога се сетя честно казано 

Me4o БЛАГОДАРЯ
Танто - правилно си разбрал ВСИЧКО, просто дидочи няма моите нерви и търпение да ви поТРЕтва и т.н.....
1.ДА
2. ДА
3. ДА
4. ДА
Да наистина нямам нерви да потретвам , колегата вече трябва да си е порачал ХАДО-то от Мечо .......и в най скоро време да се радва на положителния резултат......
Мечо като Забогатееш от ХАДО пиши да мина да почерпя за правилните съвети които си ми давал БЕЗПЛАТНО
Ме4о пиши на ЛС един мобилен ,скоро ще идвам към Пловдив .
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ !!!
1.ДА
2. ДА
3. ДА
4. ДА
Да наистина нямам нерви да потретвам , колегата вече трябва да си е порачал ХАДО-то от Мечо .......и в най скоро време да се радва на положителния резултат......

Мечо като Забогатееш от ХАДО пиши да мина да почерпя за правилните съвети които си ми давал БЕЗПЛАТНО

Ме4о пиши на ЛС един мобилен ,скоро ще идвам към Пловдив .
ЛЕК И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ !!!
Me4oKyX написа:jim- принципно си прав, но това няма да му реши проблема, не защото много държа да му продам ХАДО и да стана милионер laugh.gif Просто с километрите и нащо нафтено подобие, това си е нормален ефект....
Танто - правилно си разбрал ВСИЧКО, просто дидочи няма моите нерви и търпение да ви поТРЕтва и т.н.....
1.ДА
2. ДА
3. ДА
4. ДА
Не защото аз съм му продал добавката, а защото знам цялата история, като е преминал с "прочистващата" профилактика през БОШ сервиз, а колата му е с по-НЕкапризния 1.4 д4д, който си е изцяло БОШ дюзи, ЕКУ, рейл..... и т.н.... Ха сега, чудоо.... очаквам с ОГРОМНО нетърпение следващите отговори на всички разбиращи, които плюят всичко друго освен СМЯНАТА с ново и ОРИГИНАЛНИТЕ части....
Аз лично не плюя, не съм ползвал добавките за да коментирам, просто питам. Когато се включих в тази дискусия си бях оставил колата в Тексим (сервиза на Тойота в Пазарджик) за да ми почистят EGR-а и да проверят дюзите, защото разходът на гориво ми е доста висок. Имах притеснения, че ще имам проблем с дюзите. В събота взех колата от сервиза - всичко било наред. Бяха почистили EGR-а и сменили въздушния филтър. Разходът сякаш малко падна, но не съм сигурен, ще го засичам тепърва. Колата е РАВ 4 D-CAT 177 hp.
За добавките сега го мисля и най-вероятно ще ги пробвам, просто ми трябва малко време да "узрея' за това

- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
tanto - щом имаш 2.2 D-CAT теб нищо не може да те спаси брат... С тези пиезо кристални дюзи, единственото решение е да сменят с нови - ремонт няма за тях
А дори да са зацапани, Тойота НЯМА да ти кажат, защото само от тях може да ги вземеш от БГ, така че ..... Съжалявам, но единствено подпомагане по-дълъг живот на дюзите е да НЕ пропускаш да слагаш почистваща добавка. Но неизбежното си идва рано или късно с тези дюзи - те за това са направени такива - хем ЕКОномия, хем консуматив, без който не може и струва КИНТИИИ 

-
- Получена благодарност: 2 пъти
Пълна отврат.Me4oKyX написа:tanto - щом имаш 2.2 D-CAT теб нищо не може да те спаси брат... С тези пиезо кристални дюзи, единственото решение е да сменят с нови - ремонт няма за тяхА дори да са зацапани, Тойота НЯМА да ти кажат, защото само от тях може да ги вземеш от БГ, така че ..... Съжалявам, но единствено подпомагане по-дълъг живот на дюзите е да НЕ пропускаш да слагаш почистваща добавка. Но неизбежното си идва рано или късно с тези дюзи - те за това са направени такива - хем ЕКОномия, хем консуматив, без който не може и струва КИНТИИИ
Здравей Мечо, за съжаление преди да прочета темата си поръчах Бардал 6 в 1(има две интервенции - едната тубичка се сипва като останат 10л в резервоара,а след нея се зарежда 20л и се сипва другата).Въпросът ми към теб е какво ти е мнението за този Бардал и дали ще има ефект след него да слагам превантивно ХАДО на всеки резервоар ?Me4oKyX написа:Ако искаш, направо мога да ти ги пратя по ЕКОНТ до адрес дори - за мен няма значение и не е проблемПиши на ЛС, имам налично всичко
А къде е магазина в София .... грам не мога да ти дам напътствия.....
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t ... cf682dbf62iv_cho написа:Здравей Мечо, за съжаление преди да прочета темата си поръчах Бардал 6 в 1(има две интервенции - едната тубичка се сипва като останат 10л в резервоара,а след нея се зарежда 20л и се сипва другата).Въпросът ми към теб е какво ти е мнението за този Бардал и дали ще има ефект след него да слагам превантивно ХАДО на всеки резервоар ?Me4oKyX написа:Ако искаш, направо мога да ти ги пратя по ЕКОНТ до адрес дори - за мен няма значение и не е проблемПиши на ЛС, имам налично всичко
А къде е магазина в София .... грам не мога да ти дам напътствия.....
Toyota Auris 2007, 1.4 D4D
Lexus IS 250
Lexus IS 250