ne gi vzimai, az gi opravihugabuga написа: samo da potvardish che da ne gi kupim 2 puti![]()

Esenta mu bilo tujno, aaaaaaaaaaaa hahahaha ........PAKETA_1 написа:Слушай Лорда и пълней...той неговата я скъса от ремонти и модификации зимъска...лятото му е горещо, зимата студено, есента му било тъжно, а пролетта му се е*е...
Едната със сигурност е крива, имам друга резервна - надявам се да се окаже добра. В момента си търся лагер за нея, защото нейният е поръждясал.punkara написа:cj, proveri si i poluoskite na mosta dali sa pravi! za da ne unishtozish noviyat lsd, lageri i pr.! mnogo e vazhno!
Още първия път като ребилдвах смених всички и боядисах. Даже настоящите ми лагери трябва да са ОК, ама въпреки това съм поръчал нови. Тъй, че се надявам да се получи най-накрая!punkara написа:cj, shom shte rebuildvash mosta, i difa, smeni vsichki vzmoni lageri, i semeringi i garnituri! izchisti mu korpusa i go preboyadisai, prosto napravi go nov, za da stane hubava rabota, i da ne ti zudava poveche yadove.
nikoga nedei da orezvash drebni neshta za da spestih nyakoi lev, ne si zasluzava! nakraja izliza po-skupo!
uzpehi!
Що не си купиш една Ладичка ? Те са заводско тунинговани !:)cj написа:Още първия път като ребилдвах смених всички и боядисах. Даже настоящите ми лагери трябва да са ОК, ама въпреки това съм поръчал нови. Тъй, че се надявам да се получи най-накрая!punkara написа:cj, shom shte rebuildvash mosta, i difa, smeni vsichki vzmoni lageri, i semeringi i garnituri! izchisti mu korpusa i go preboyadisai, prosto napravi go nov, za da stane hubava rabota, i da ne ti zudava poveche yadove.
nikoga nedei da orezvash drebni neshta za da spestih nyakoi lev, ne si zasluzava! nakraja izliza po-skupo!
uzpehi!
Отгоре на всичко ще ходя до майстор чак във Видин. Нали се сещаш колко "много" други точки в БГ са по-далече от ВарнаТъй, че хич не гледам да спестя някой лев...
![]()
biggrin.gif
Ти пък си купи една "Смена 8М" - за да го снимаш, докато дрифтваmaxell написа:Що не си купиш една Ладичка ? Те са заводско тунинговани !:)cj написа:Още първия път като ребилдвах смених всички и боядисах. Даже настоящите ми лагери трябва да са ОК, ама въпреки това съм поръчал нови. Тъй, че се надявам да се получи най-накрая!punkara написа:cj, shom shte rebuildvash mosta, i difa, smeni vsichki vzmoni lageri, i semeringi i garnituri! izchisti mu korpusa i go preboyadisai, prosto napravi go nov, za da stane hubava rabota, i da ne ti zudava poveche yadove.
uzpehi!
Отгоре на всичко ще ходя до майстор чак във Видин. Нали се сещаш колко "много" други точки в БГ са по-далече от ВарнаТъй, че хич не гледам да спестя някой лев...
![]()
biggrin.gif
biggrin.gif
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта