Аз финансирах неналичните 60% с потребителски заем.KaterinaK написа:Да аз гледах схемата точно за 30% първоначална вноска... Стори ми се и на мен изгодно... но набутването май идва повече от застраховките... Мисля, че това е минуса на привилегията да караш нов автомобил!...foho написа:И новият Ярис и лизинговата схема са супер изгодни. Особено ако имаш възможност да платиш 30% от цената. Лихвата 4.25% + 3M EURIBOR е доста приемлива, като се има на предвид, че лихвите по евровите депозити достигат 6-6.5%, да не говорим за левовите.
Иначе съм се спряла на Ярис, защото в нея ще се возим аз и дъщеря ми предимно и смятам, че за две дами, едната от които на година и половина това е добър избор...
Сметките показваха еднакви месечни разходи по лизинга и по заема,
и предпочетох колата да си е моя още отначало.
Финансово най-изгодно е да намериш употребявана кола от човек, който познаваш и знаеш историята на колата му.
Стига това да не доведе до морални терзания по-късно у единия от двамата - не се ли прецаках, това ли е реалната цена.
Аз имах възможност да взвма една служебна Корса на 1 година от брат ми, но се отказах 'да въртя далавера' с него.