В договора ми пише 'пълно каско със сервиз'. На листовката в папката пише:Raya написа:Не знам как е при тях, но при някои застрахователи коли над 10г и нямат право на сервиз, а само по експертна оценка.jim_beam написа:..
значи пълно каско покрива абсолютно всичко,без условия.мисля би трябвало и в тм ауто да може да се ремонтира...!
Кола до 3 години - само сервиз
Между 3 и 12 години - сервиз или експертна оценка
Над 12 години - само експертна оценка
Т.е. аз попадам в графата 'сервиз или експертна оценка'. Ще избера сервиз, макар че няма да ме допуснат до ТМ Ауто (а защо пък не, това е направо отделна тема).
Защо не? Аз съм застраховал оригинално стъкло, което ми влиза в цената на колата, а не някой китайски боклук за 200 лв.Raya написа: hyankov, няма да ти изплатят сумма за оригинално стъкло, особенно в Армеец
Принципно съм съгласен с теб, само че не е 'след 10 г.', ами 'след като колата попадне в графа експертна оценка'. В случая на Армеец, това е след 12тата година. Т.е. когато колата ми стане на 12г имам 2 избора - да я продам и да си купя нещо по-ново, или да търся застраховател който да е готов да сключи договор с клауза за доверен сервиз.Raya написа:Ами след 10г. май наистина няма смисъл, дават някакви нищтожни пари. Има смисъл само с/у кражба.