Oldtimer meeting в Германия
10x Punky!:)
XJSa mi dopada kato model, no sym naqsno, che ot Jaguar kato cqlo nadejdnost ne moje da se ochakwa - w nikakyw sluchai za ejednewna kola. Ma pyk i ne sym se wpusnal da kupuwam de:).
Kato spomena underpowered cars se setih za edin ot tezi starite i mn. zlobni Mustangi - beshe s 125 konq dwigatel
.
XJSa mi dopada kato model, no sym naqsno, che ot Jaguar kato cqlo nadejdnost ne moje da se ochakwa - w nikakyw sluchai za ejednewna kola. Ma pyk i ne sym se wpusnal da kupuwam de:).
Kato spomena underpowered cars se setih za edin ot tezi starite i mn. zlobni Mustangi - beshe s 125 konq dwigatel

Олдтаймер одисеята продължава
. Не спамвам с нова тема, щото явно става въпрос за психично отклонение при Ел Камино - та ето нагледно новото 10 (дваис-шес) от него.
(Само ще кажа за свое оправдание, че усещането да се пренесеш в онази славна година е наистина страхотно!
)

(Само ще кажа за свое оправдание, че усещането да се пренесеш в онази славна година е наистина страхотно!

- Прикачени файлове
-
- Ето за това става въпрос ...
- PICT1810.JPG (230.23 KiB) Преглеждано 1922 пъти
-
- Авто-Мотор-Спорт - цялата поредица от 26 списания от далечната 1983та година!
- PICT1808.JPG (235.11 KiB) Преглеждано 1922 пъти
-
- Реклама на "новатая Корола" от далечната 83та!
- PICT1809.JPG (236.2 KiB) Преглеждано 1922 пъти
-
Колко нямам време днес, не мога да се сдържа да не преведа част от описанието на Королата от рекламата. Като цяло всичко се върти отколо двигателя:
"В новата Корола ГТ Купе пулсира ПЪРВИЯТ ПРОМИШЛЕНО ПРОИЗВЕДЕН 16 винтилов 4 цилиндров DOHC двигател в света. Профи-техника, произхождаща от рали спорта. Така изживявате един Powerplay, който иначе бихте изпитали само при тунингован автомобил.
...
Запалете 16 вентиловия двигател и разкарайте скуката!"
(Това последното е игра на думи, но смисъла пасва.)
Дали тези хора са знаели, че 23 години след публикуването на тази реклама, тя все още ще е валидна с пълна сила?!!!
"В новата Корола ГТ Купе пулсира ПЪРВИЯТ ПРОМИШЛЕНО ПРОИЗВЕДЕН 16 винтилов 4 цилиндров DOHC двигател в света. Профи-техника, произхождаща от рали спорта. Така изживявате един Powerplay, който иначе бихте изпитали само при тунингован автомобил.
...
Запалете 16 вентиловия двигател и разкарайте скуката!"
(Това последното е игра на думи, но смисъла пасва.)
Дали тези хора са знаели, че 23 години след публикуването на тази реклама, тя все още ще е валидна с пълна сила?!!!