Стикери раздавааааам !
Лорда доколкото разбирам ще се прибере доста след Угабуга.
Все пак ако предпочитате - може и по Лорда. Не ми се ще да печатам повечко от тези - а да се огледат и следващите да са по-добри. Все пак тези са "прощъпулника" така да се каже laugh.gif
Алтеза, туй зад океана кат чуете "фрий" и все не вярвате
Реално за в бъдеще ми оферираха цена между 7 и 9 евроцента за бройка от тези малките + почерпка за човека (оператор на машини в рекламната индустрия). Но тези са "фрий семпълс".
Юри, не съм сериозен или несериозен - а бавен. Колкото и да не ми харесва.
Все пак ако предпочитате - може и по Лорда. Не ми се ще да печатам повечко от тези - а да се огледат и следващите да са по-добри. Все пак тези са "прощъпулника" така да се каже laugh.gif
Алтеза, туй зад океана кат чуете "фрий" и все не вярвате

Юри, не съм сериозен или несериозен - а бавен. Колкото и да не ми харесва.
-
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Малко
, но не съвсем!
Днес станаха готови стикерите за задницата на Супрата, много им се кефя и реших да се похваля! За проба ги поръчах от онова светлоотразително фолио, което през деня изглежда сиво, а на по-тъмно свети при излагане на светлина. Лично за мен, експериментът е успешен и си мисля, че ако такъв материал се използва и за клубните стикери ефектът ще е доста интересен!

- Прикачени файлове
-
- Sticker Supra.jpg (50.02 KiB) Преглеждано 4728 пъти
gore-dolu syshtoto:), za vseki 5lv v usa vzimash 1l poveche otkolkoto tukaugabuga написа:$3 za galon (3.76l ili neshto takova)
Последно промяна от newmiro на 13 Юни 2006 21:00, променено общо 1 път.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Стикери раздавааааам !
Dajte snimki da vidim kak stoqt tiq proslovuti stickeri!jamie написа:Първите 2 броя вече са си при стопаните.
Единия залепихме веднага - не е на прозрачна основа (както се оказа), стои добре на задно странично стъкълце на една АЕ86-ца

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!