zi_zi_top написа:Бъдещето е на един доста скромен свят, със скромно потребление и взаимно уважение.

Не слагай жилищата и колите под един знаменател.zi_zi_top написа: Бедни хора има по цял свят. Те са повече от богатите. Не можеш да ми кажеш, че те трябва да плащат по-големи данъци за скромните си жилища и коли, отколкото богатите за скъпи нови (естествено супер екологични) коли и палатите (които са им абсолютно ненужни впрочем).
А как ти звучи за 110к.с.-175лв данък.zi_zi_top написа:Сега съществува поощряване за по-екологични автомобили. В нашето семейство имаме 2 коли с катализатори: Корса 45 к. с. и Корола 90 к. с.
Данъка ми е 50% от определения за възраст и мощност. Корса = 8,50 лв. и Корола = 33 лв. За мен си е справедливо.
Bad Company laugh.gifsashoskiora написа:....А това,че от хората които познавам по малко от 10% са си регистрирали автомобилите в данъчното.Прегледите се минават по втория начин,не е ли разковничето там.
Това че няма тротоари не е проблем на автомобилите... все пак глобяват щофьорите за това че спират по тротоарите, а в същото време пешеходците вместо да си ходят по тротоарите ходят по пътното платно. А това има ли тротоари или не е друга бираmiLen4o написа:Хах ела в студентски и ми кажи каде са тротоарите,че да взема да ходя по тях ,а не само да отнасям нявки псувни от бесни селяни с трошки за 1000лв.Vesko написа:Но пречи на колите като ходи по уличното платно вместо по тротоаритеmitoko написа:който няма автомобил трабва да има преференции, защо ли ?
защотоооооооооооо
не замърсява
не пречи на пешеходците като паркира по тротоарите
не нързелува да ходи с колата на 2 преки
Ако не бяха испанците и тяхната "скромна" нужнда от завоевания, злато и т.н. сега нямаше да ядем и картофи дори.zi_zi_top написа:Бъдещето е на един доста скромен свят, със скромно потребление и взаимно уважение.
zi_zi_top написа:Бъдещето е на един доста скромен свят, със скромно потребление и взаимно уважение.
Не толкова ,че спират по тротоарите.Ще спре 1,2,3 пъти ще минеш с ключа по някоя врата и ще спре да спира там,ама не е в това проблема,на някои места даже няма тротоари.А ако има са само от кал.Vesko написа:Това че няма тротоари не е проблем на автомобилите... все пак глобяват щофьорите за това че спират по тротоарите, а в същото време пешеходците вместо да си ходят по тротоарите ходят по пътното платно. А това има ли тротоари или не е друга бираmiLen4o написа:Хах ела в студентски и ми кажи каде са тротоарите,че да взема да ходя по тях ,а не само да отнасям нявки псувни от бесни селяни с трошки за 1000лв.Vesko написа:
Но пречи на колите като ходи по уличното платно вместо по тротоарите
Точно така мисля и аз! Просто в БГ нищо не се случва.ncuxonam написа:....иначе е справедливо да се отчита "екологичния ефект", но силно ме съмнява, че в българия при хармонизиране на европейското законодателство нещо ще се получи.. по скоро ще стане работата "изгубени в превода"...
Моля те, не ми казвай, че като си купувал автомобил си мислил за тропическите гори и полярните шапки!SFINKS написа:....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта