Toyota supra

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
EMPEROR
Обратна връзка:

Мнение от EMPEROR » 24 Сеп 2010 22:29

Bass_Man написа:Дилян е един , а другите къде сме ? :whistle:
Нас ни нЕма в цЕлата схема laugh.gif

Аватар
Nedkow
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Nedkow » 25 Сеп 2010 02:05

Scott написа:
EMPEROR написа:Tи разлика между атмосферен мотор и турбо мотор правиш ли? :)
Та значи близо 13к лева за Атмосферка с 5 степенната кутия...
Просто бях сложил в търсачката 'турбо'. Не съм гледал снимката на двигателя, извинявам се за подвеждащия линк. ermm.gif
Друг вариант е да се вземе турбо двигател от Аристо и сложи на NA Супра с ляв волан. Японския импорт е сравнително евтин:
http://www.japperformanceuk.co.uk
http://www.wrc-sales.co.uk/bradford/?mf=1
http://www.k-t-c.co.uk/12545/index.htm
Престани да заблуждаваш момчето ако обичаш.

vhristev

Мнение от vhristev » 25 Сеп 2010 20:14

Значи затова пиша на вас хора ,за да ми се обясни като гледам май няма да имам достатъчно финанси за лява супра и като гледам май няма да си взема супра.

И ми беше интересно как се справяте с десния волан преди карах Honda CRX vtec колицата си вървеше доста добре просто вече исках да скоча на нещо друго и може би със задно.

Та когата съм карал по бързичко из колите бях доста съсредочен и се чудя с десният волан възможно ли е да се постига това

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 25 Сеп 2010 20:47

Nedkow написа:Престани да заблуждаваш момчето ако обичаш.
Нормално е човека да сбърка.

Я виж какво пише в обявата на линка?

1995 TOYOTA SUPRA 3.0 Turbo 3dr Liftback

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 26 Сеп 2010 00:59

Fido Dido написа:
Nedkow написа:Престани да заблуждаваш момчето ако обичаш.
Нормално е човека да сбърка.

Я виж какво пише в обявата на линка?

1995 TOYOTA SUPRA 3.0 Turbo 3dr Liftback
Имах в предвид посочените линкове и следващите мнения от човек, който си няма представа за какво говори :thumbsup:

Аватар
Nedkow

Мнение от Nedkow » 26 Сеп 2010 01:02

vhristev написа:Значи затова пиша на вас хора ,за да ми се обясни като гледам май няма да имам достатъчно финанси за лява супра и като гледам май няма да си взема супра.

И ми беше интересно как се справяте с десния волан преди карах Honda CRX vtec колицата си вървеше доста добре просто вече исках да скоча на нещо друго и може би със задно.

Та когата съм карал по бързичко из колите бях доста съсредочен и се чудя с десният волан възможно ли е да се постига това
Принципно проблема е при изпреварване на прави отсечки без завои и наклони. Свиква се и всичко си зависи от опита и уменията на задкормилното устроиство :thumbsup:

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 26 Сеп 2010 03:32

vhristev написа:Значи затова пиша на вас хора ,за да ми се обясни като гледам май няма да имам достатъчно финанси за лява супра и като гледам май няма да си взема супра.

Не ве за Мк3-ка имаш горе долу , като за начало . За МК4 си далече .
Десния волан на мен ми отне една седмица докато спре да ми прави впечатление за теб не знам .
А може да вземеш и МК4-ка атмосферно автоматче и да събираш лека полека . Но това ще си е проект за години напред .

Аватар
elec

Мнение от elec » 26 Сеп 2010 05:40

15 години карах с десен волан,в градско няма проблем,но за извънградско ти трябва навигатор,иначе проблема е сериозен и опасен
Toyota Tercel 1.3 1990-2005 made in Japan
Toyota Corolla 1.6 Sol. 2011 made in S.A

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 26 Сеп 2010 08:20

Във вторник го регистрирах-Спринтер с десех волан 208 - 1998.Сряда масла,филтри,ремъци/бах мама му-9,5 литра в двигателя/.В четвъртък в София за стока - цял ден по складове в най-големите задръствания.Никакъв проблем-все пак това ми е първи десен волан.така,че колегата може да не му е проблем десния волан.Заради темата разгледах в Мобилето суприте,които са показани.Останаха ми очите-името на модела е абсолютно правилно.

Аватар
Win_XP
Обратна връзка:

Мнение от Win_XP » 26 Сеп 2010 12:51

Аз нямам никакви проблеми с десния волан, даже ми е по-интересно като карам :)

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 28 Сеп 2010 23:08

elec написа: 15 години карах с десен волан,в градско няма проблем,но за извънградско ти трябва навигатор,иначе проблема е сериозен и опасен
Това се решава доста лесно с една камерка , по-важното е да се оправят фаровете ако са обратни . Принципно в момента моята кола е толкова бавна , че задминавам само ако има някой спрял за това не го усещам този проблем biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .

Scott

Мнение от Scott » 29 Сеп 2010 01:17

Win_XP написа:Аз нямам никакви проблеми с десния волан, даже ми е по-интересно като карам...
И кво стана ... тука валяха оферти за обръщане на волана, как нямало да му стигнат парите на човека, пък се оказа че всички си карате Суприте с десен волан :whistle:

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 29 Сеп 2010 02:55

Аз моята не я карам и не е с десен волан за другите не знам tongue.gif .
Но както и да го смята ако не си купи атмосферка автомат/5 скорости няма стигане .

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 29 Сеп 2010 06:33

Bass_Man написа:
elec написа: 15 години карах с десен волан,в градско няма проблем,но за извънградско ти трябва навигатор,иначе проблема е сериозен и опасен
Това се решава доста лесно с една камерка , по-важното е да се оправят фаровете ако са обратни . Принципно в момента моята кола е толкова бавна , че задминавам само ако има някой спрял за това не го усещам този проблем biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Фаровете ги оправиха,ама за каква камерка говориш?

Аватар
EMPEROR
Обратна връзка:

Мнение от EMPEROR » 29 Сеп 2010 08:30

Scott написа:
Win_XP написа:Аз нямам никакви проблеми с десния волан, даже ми е по-интересно като карам...
И кво стана ... тука валяха оферти за обръщане на волана, как нямало да му стигнат парите на човека, пък се оказа че всички си карате Суприте с десен волан :whistle:
Пак не си в час нещо... Да скъпо е и затова си ги караме десни. Предложението за обръщане дойде от Недков и той си е направил неговата лява. Други неяснотии? wink.gif

Публикувай отговор