Нас ни нЕма в цЕлата схема laugh.gifBass_Man написа:Дилян е един , а другите къде сме ?
Toyota supra
Престани да заблуждаваш момчето ако обичаш.Scott написа:Просто бях сложил в търсачката 'турбо'. Не съм гледал снимката на двигателя, извинявам се за подвеждащия линк.EMPEROR написа:Tи разлика между атмосферен мотор и турбо мотор правиш ли?
Та значи близо 13к лева за Атмосферка с 5 степенната кутия...
Друг вариант е да се вземе турбо двигател от Аристо и сложи на NA Супра с ляв волан. Японския импорт е сравнително евтин:
http://www.japperformanceuk.co.uk
http://www.wrc-sales.co.uk/bradford/?mf=1
http://www.k-t-c.co.uk/12545/index.htm
Значи затова пиша на вас хора ,за да ми се обясни като гледам май няма да имам достатъчно финанси за лява супра и като гледам май няма да си взема супра.
И ми беше интересно как се справяте с десния волан преди карах Honda CRX vtec колицата си вървеше доста добре просто вече исках да скоча на нещо друго и може би със задно.
Та когата съм карал по бързичко из колите бях доста съсредочен и се чудя с десният волан възможно ли е да се постига това
И ми беше интересно как се справяте с десния волан преди карах Honda CRX vtec колицата си вървеше доста добре просто вече исках да скоча на нещо друго и може би със задно.
Та когата съм карал по бързичко из колите бях доста съсредочен и се чудя с десният волан възможно ли е да се постига това
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Принципно проблема е при изпреварване на прави отсечки без завои и наклони. Свиква се и всичко си зависи от опита и уменията на задкормилното устроиствоvhristev написа:Значи затова пиша на вас хора ,за да ми се обясни като гледам май няма да имам достатъчно финанси за лява супра и като гледам май няма да си взема супра.

- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Не ве за Мк3-ка имаш горе долу , като за начало . За МК4 си далече .vhristev написа:Значи затова пиша на вас хора ,за да ми се обясни като гледам май няма да имам достатъчно финанси за лява супра и като гледам май няма да си взема супра.
Десния волан на мен ми отне една седмица докато спре да ми прави впечатление за теб не знам .
А може да вземеш и МК4-ка атмосферно автоматче и да събираш лека полека . Но това ще си е проект за години напред .
15 години карах с десен волан,в градско няма проблем,но за извънградско ти трябва навигатор,иначе проблема е сериозен и опасенvhristev написа:Значи затова пиша на вас хора ,за да ми се обясни като гледам май няма да имам достатъчно финанси за лява супра и като гледам май няма да си взема супра.
Toyota Tercel 1.3 1990-2005 made in Japan
Toyota Corolla 1.6 Sol. 2011 made in S.A
Toyota Corolla 1.6 Sol. 2011 made in S.A
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Във вторник го регистрирах-Спринтер с десех волан 208 - 1998.Сряда масла,филтри,ремъци/бах мама му-9,5 литра в двигателя/.В четвъртък в София за стока - цял ден по складове в най-големите задръствания.Никакъв проблем-все пак това ми е първи десен волан.така,че колегата може да не му е проблем десния волан.Заради темата разгледах в Мобилето суприте,които са показани.Останаха ми очите-името на модела е абсолютно правилно.
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Това се решава доста лесно с една камерка , по-важното е да се оправят фаровете ако са обратни . Принципно в момента моята кола е толкова бавна , че задминавам само ако има някой спрял за това не го усещам този проблем biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .elec написа: 15 години карах с десен волан,в градско няма проблем,но за извънградско ти трябва навигатор,иначе проблема е сериозен и опасен
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Фаровете ги оправиха,ама за каква камерка говориш?Bass_Man написа:Това се решава доста лесно с една камерка , по-важното е да се оправят фаровете ако са обратни . Принципно в момента моята кола е толкова бавна , че задминавам само ако има някой спрял за това не го усещам този проблем biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .elec написа: 15 години карах с десен волан,в градско няма проблем,но за извънградско ти трябва навигатор,иначе проблема е сериозен и опасен
Пак не си в час нещо... Да скъпо е и затова си ги караме десни. Предложението за обръщане дойде от Недков и той си е направил неговата лява. Други неяснотии?Scott написа:И кво стана ... тука валяха оферти за обръщане на волана, как нямало да му стигнат парите на човека, пък се оказа че всички си карате Суприте с десен воланWin_XP написа:Аз нямам никакви проблеми с десния волан, даже ми е по-интересно като карам...