DRL
- smsdeliverer
- Автомобил: LEXUS NX300H F sport
- Обратна връзка:
- kaloian311
- kaloian311
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Инсталацията явно е като на авенсис,а там плюса на късите и на дългите идва от едно и също реле.Следователно ,ако пуснеш плюс на дългите ще ти светнат и късите.Ако пуснеш само маса ,няма да стане нищо,защото плюса идва когато са включени фаровете.kaloian311 написа:Не че няма и друг вариант ( с 2 релета)ма ми се искаше да стане от първият пътL&R написа:такава тойота не съм виждал досега, предлагам ти да замерите пак, а дори и да е така характерно за други марки, има лек, но е по-трудна инсталацията
Може да стане с 3 релета ,ама тогава за какво си си дал парите,като можеш да си направиш автоматични фарове с две малки реленца и един диод тотал 2.50 лв.
Последно промяна от diesel_power на 11 Авг 2010 23:19, променено общо 1 път.
- kaloian311
- kaloian311
.
Е та това е, с две релета и поялник стават чудеса biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
- Прикачени файлове
-
- Копие от DSC02351.JPG (155.47 KiB) Преглеждано 2980 пъти
Последно промяна от kaloian311 на 20 Авг 2010 20:21, променено общо 2 пъти.
- kaloian311
- kaloian311
Радвам се , че си успял.Щях да те търся уикенда да я бистрим. Явно разпечатаната схема нямаше много общо с твойта инсталация. Само с релета ли мина или и диодите които бяхме обсъждали.
Схемата как е. В неутрално положение на ключа за светлините + на късите и дългите е обидинен. До дългите отива ли маса при неутрално положение на ключа за светлините. Чакат ме два Авенсис-а , но там монтажа ще е на късите и да знам от къде да я подхвана. Всякакво инфо за инсталацията на светлините на Авенсис ще ми е от полза.
Схемата как е. В неутрално положение на ключа за светлините + на късите и дългите е обидинен. До дългите отива ли маса при неутрално положение на ключа за светлините. Чакат ме два Авенсис-а , но там монтажа ще е на късите и да знам от къде да я подхвана. Всякакво инфо за инсталацията на светлините на Авенсис ще ми е от полза.
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Имах предвид снимки на различните етапи от монтажа и подробности за букси, предпазители, релета и т.н. и т.н.
От снимката, която си дал може само да се полюбуваме на хубавата ти кола. biggrin.gif
От снимката, която си дал може само да се полюбуваме на хубавата ти кола. biggrin.gif
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- kaloian311
Re: .
А диодите които бяхме коментирали слага ли ги. Ако си минал само с две релета значи все пак късите и дългите не се захранват от общо място.kaloian311 написа:ZiZi монтажа не е нищо особенно освен ваденето на кабела за дългите защото е свързано с бъркане на дълбоко в таблото и за това не съм ги снимал, но при нужда за някой който реши да слага ще отворя наново и ще пиша цветовете на кабелите