Не карайте въобще автомобили Тойота. И въобще за да минете без смяна на масло, качвайте се смело на двутактов Трабант или Вартбург, сипвайте смело в бензина М10Д и си свъркайте с най-дълта кола в света - 3 метра кола 10 метра опашка biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifnowyaris написа:Добре де,сменяй в сервиза на Тойота,но не слагай масло Тойота.Поне не в Русе.Vesko написа:При "баш майстора" в съседният гараж със сигурност е по-добреnowyaris написа:Не сменяй масла в сервиз на Тойота.
Колеги, несериозно е, особено когато говорим за нови и гаранционни автомобили да прескачаме упълномощените сервизи на автомобилния дилър. Ако не сте доволни от сервизното обслужване в даден серв.център има начини за изпращане на сигнал, оплакване, както и за възражения по повод действие или бездействие, както и при установено умишлено влагане на некачествени резервни части и консумативи.
Не искам да съм досаден но ето Ви пресен пример от вчера: Оставих автомобила в 8.00 ч в ТМ Ауто София Изток. Часът ми беше за 9.00. Към 9.30 ми се обадиха да ме питат дали искам да ми сменят възд.филтър, защото бил замърсен. Към 10.00 ме бяха търсили няколко пъти (бях на срещи) за да ме уведомят, че автомобилът е обслужен, че трябва да платя съответната сума и че до 19.30 мога да си взема автомобила по всяко време.
Към 19.00 бях там. платих с карта, получих документи, заверена сервизна книжка. Атомобилът беше на паркинга, седалката беше покрита със калъфка от найлон ... запалих и тръгнах.
От какво да съм недоволен. Хората бяха учитви. При оставянето на автомобила ми повикаха такси. Имаше и бонбонки, лучкета с надпис Тойота.