ЛЕСНОВО

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Заключено
loser

Мнение от loser » 17 Май 2010 10:49

В действителност сивик 5ген. не е най-приятната кола за разходка. По-скоро има комфорта на "варел с колела" но, идеята ми е да е евридейка защото сина ми е влюбен в нея- абсолютен хонда сектант и най-вече той я използва.

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 17 Май 2010 11:05

Ето доидохме си на думата. Виждаш че и теб не те кефи, мен лично не ми харесва возията, но сина ти го кефи. Все търси различни неща в една кола и затова има толкова голям избор на пазара. Тойота имат други целеви групи автомобили и това е една от причината да липсват спорти такива в тяхната гама. Като се вземе в предид че за последните 10 години нямат нито една спортна кола в гамата си, изводите са лесни.
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
EMPEROR
Обратна връзка:

Мнение от EMPEROR » 17 Май 2010 13:44

Жорка теб нещо не те видях там... ма то и малко народ ли беше... На тунинг шоуто ще ходиш ли?

Аватар
Ivche

Мнение от Ivche » 17 Май 2010 15:52

Добре,че е Митрович да каже нещо смислено..
Драга за мен също е адски безсмислен, но това не означава да не уважаваме труда на хората, които са направили нещо. Още повече тези дето правят коли" дето си държат в гаражите" не означава,че това е единстяеното върху което си хвърлят усилията и че тва състезание е живота им.
Драга е от най-евтините автомобилни спортове и аз искам да карам в рали шампионата, ма няма пари за това. Спонсорите-добре дошли, ма и такива няма... Така че не е много хитро да се приказва без да се мисли!

Лично аз кат нямам пари-няма да тръгна да си правя кола за драг, но това си е мое мнение, просто уважавам усилията на хората.

И още нещо в отговор на " въпросите" на loser: кви хонди, кви 4аге-та и за супри питаш.... Супрата неолекотена не служи за нищо повече освен да кръстосваш магистралите или да спреш пред дискотеката laugh.gif
Олекотена вече може да се мисли за драг или за дрифт. Тва е!!
Пробвай да сложиш 4агето в супрата, от хондата скоростите и я пробвай на пистовия шампионат :whistle:

П.С. Аз знам какво правих там... скандирах " Тойота" и " Тойотите са сила" но никой не ми обръщаше внимание unsure.gif

Аватар
EMPEROR
Обратна връзка:

Мнение от EMPEROR » 17 Май 2010 16:26

Предавам сеееееее, ще акам laugh.gif laugh.gif laugh.gif

loser

Мнение от loser » 17 Май 2010 16:31

Лелеееееееееее, как не съм те видял или поне чул та да станем двама! biggrin.gif

Misho 605 SVti
Обратна връзка:

Мнение от Misho 605 SVti » 17 Май 2010 16:43

Ivche написа:... Драга за мен също е адски безсмислен, но това не означава да не уважаваме труда на хората, които са направили нещо...

Драга е от най-евтините автомобилни спортове...

... Супрата неолекотена не служи за нищо повече освен да кръстосваш магистралите или да спреш пред дискотеката laugh.gif
Олекотена вече може да се мисли за драг или за дрифт. Тва е!!...
Никой и не иска да се омаловажава труда на хората, допринесли нещо за драга в България. Всеки си има собствено виждане за драга, и аз имам собствено мнение ..... Да сложиш такава красавица като Супрата на 1/4 миля, да я олекотяваш и да я пускаш да се троши по безсмислени състезания по драг - това е кощунство. Със сигурност драгът НЕ Е най-евтиният спорт (не го наричам автомобилен, защото това не са автомобили, а карикатури на автомобили) поради простата причина, че като строшиш 4-5 пъти колата за 2-3 състезания, и сметките ти излизат не криви, а безкрайно деформирани през призмата на човешката заблуда.

Никой не коментира, че Супрата е пичеловка - повечето жени обичат да се кекерят пред такива коли, да слизат от колата по мини жуп и останалите кифли пред дискотеката да им завиждат, че не техните дупета са седнали на седалката до шофьора ... а нема нужда от комплексирани жени! Аман от показност. Да си връткат задните части пред разни S-класи, лимузини, каймани и всякакви други крокодили - тъпкачи бол под път и над път, даже може и една Тигра да им вземат, или една костенурка, гледам са стандарт сред изрисуваните кукли.

Супрата, доколкото успях вече да се запозная отчасти с този автомобил, е кола ЗА УДОВОЛСТВИЕ! ТЯ Е СТРАСТ. Супрата е класика в жанра. Човек като седне вътре, и се сраства с нея, стават едно цяло. Да, Супрата е магистрална кола - като я изпънеш едно 200-300 км, усещаш как летиш на крилете на удоволствието, да слушаш звука на двигателя (освен ако не си набримчил Алпайна или Клариона на мах). Но и не ти пречи да отидеш на дискотека ... и да се забавляваш, да гледаш как мацките идват да ти се свалят една след друга, да наблюдаваш жалките им опити да ти се свалят, само и само да достъпят тази красавица ... и ти да ги отсвириш с небрежен жест, защото жената в твоето сърце е една - Супра!

.... Кефът няма цена! Който иска кеф - си взима Супра.

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 17 Май 2010 17:56

Misho 605 SVti написа:..
Никой не коментира, че Супрата е пичеловка - повечето жени обичат да се кекерят пред такива коли, да слизат от колата по мини жуп и останалите кифли пред дискотеката да им завиждат, че не техните дупета са седнали на седалката до шофьора ..

..... Но и не ти пречи да отидеш на дискотека ... и да се забавляваш, да гледаш как мацките идват да ти се свалят една след друга, да наблюдаваш жалките им опити да ти се свалят, само и само да достъпят тази красавица ... и ти да ги отсвириш с небрежен жест
.
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
A, ако жена е на шофьорската седалка, тогава? biggrin.gif

diver

Мнение от diver » 17 Май 2010 18:07

Misho 605 SVti написа:.... Кефът няма цена! Който иска кеф - си взима Супра.
Мише ко стана бре брат, отебаваш проекта с лъвчето и ся супра ли? Дай поне му чуем гласа че толкоз пари и години грехота.
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 17 Май 2010 18:12

Raya написа:...A, ако жена е на шофьорската седалка, тогава? biggrin.gif
ами казва на гларусите оня лаф на любо пенев за супата и ги отсвирва! laugh.gif
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Misho 605 SVti
Обратна връзка:

Мнение от Misho 605 SVti » 17 Май 2010 18:44

Raya написа:... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
A, ако жена е на шофьорската седалка, тогава? biggrin.gif
Е това вече ще бъде интересна гледка ... biggrin.gif laugh.gif

Иначе колегата е прав:
jim_beam написа:ами казва на гларусите оня лаф на любо пенев за супата и ги отсвирва! laugh.gif

Misho 605 SVti
Обратна връзка:

Мнение от Misho 605 SVti » 17 Май 2010 18:46

diver написа:... Мише ко стана бре брат, отебаваш проекта с лъвчето и ся супра ли? Дай поне му чуем гласа че толкоз пари и години грехота.
Нищо не отебавам. Лъвчето е почти готово, ела да го видиш в Орландовци. Супрата здраве и живот следващата или по-следващата година, бяла красавица с 6-степенна механична .... чак ми текат лигите .... biggrin.gif

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 17 Май 2010 18:55

Иве други работи скандираше ти ама иде. wink.gif Иначе бяхме точно до отбора на DragPower в самото начало на сервизни парк. Пред мен беше паркирано 3000GT-то, а аз бях отгоре на платформата и гледах, че трябваше да седя при инструменти. А бе в интерес на истина и по-добре се виждаше, че къфто съм си нисък. laugh.gif
1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300

Аватар
Ivche

Мнение от Ivche » 17 Май 2010 19:14

Georgimitrovich написа:Иве други работи скандираше ти ама иде. wink.gif Иначе бяхме точно до отбора на DragPower в самото начало на сервизни парк. Пред мен беше паркирано 3000GT-то, а аз бях отгоре на платформата и гледах, че трябваше да седя при инструменти. А бе в интерес на истина и по-добре се виждаше, че къфто съм си нисък. laugh.gif
не те видях, само жената и то отдалече:(
Не си чул хубаво какво викам, щото си седял на пистата ;)

diver

Мнение от diver » 17 Май 2010 22:36

Misho 605 SVti написа:
diver написа:... Мише ко стана бре брат, отебаваш проекта с лъвчето и ся супра ли? Дай поне му чуем гласа че толкоз пари и години грехота.
Нищо не отебавам. Лъвчето е почти готово, ела да го видиш в Орландовци. Супрата здраве и живот следващата или по-следващата година, бяла красавица с 6-степенна механична .... чак ми текат лигите .... biggrin.gif
Аз в Орландовци напоследък знам само един сервиз - "Стария орех" или от сорта, ма Фантазията 100% е праил частичен ремонт поне там и ще те доведе... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Заключено