... машината е перфектна отвсякъде.
TOYOTA CELICA 5th 1.6L 4A-FE 2.0L 3S-FE или MR2
- slikershot
посмали манго....240 с двойка турбо може и да направиш, ма с твойта и да има още.. смех...CybeR_SurfeR написа:Колега, тъй като имам сашатата целика мога само да ти кажа че няма да сажеляваш ... що се отнася за високите скорости ... лично аз съм стигал до 240 на магистралата и можеше още но се наложи /поради лични причини/ да намаля ...
P.С. Става дума за 2.0

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Мога да споря за 225 ,ама 240 и аз незнам.diver написа:посмали манго....240 с двойка турбо може и да направиш, ма с твойта и да има още.. смех...CybeR_SurfeR написа:Колега, тъй като имам сашатата целика мога само да ти кажа че няма да сажеляваш ... що се отнася за високите скорости ... лично аз съм стигал до 240 на магистралата и можеше още но се наложи /поради лични причини/ да намаля ...
P.С. Става дума за 2.0
A car without TURBO is like a man without BALLS!
може да спориш за 210-220 с попътен вятър, останалото са тинтири минтири....за 240 и имаше още - да, да...miLen4o написа:Мога да споря за 225 ,ама 240 и аз незнам.diver написа:посмали манго....240 с двойка турбо може и да направиш, ма с твойта и да има още.. смех...CybeR_SurfeR написа:Колега, тъй като имам сашатата целика мога само да ти кажа че няма да сажеляваш ... що се отнася за високите скорости ... лично аз съм стигал до 240 на магистралата и можеше още но се наложи /поради лични причини/ да намаля ...
P.С. Става дума за 2.0
П.П. Говорим за реална скорост а не какво пише на километража.

- CybeR_SurfeR
С цялото ми уважение колега driver /ти си един от идолите ми в този форум/ възможно е да е така НО ...
колата ми е 2.0 156к.с. с двигател 3С-GE лично аз съм я карал през вечерта /рочната дата не се сещам - беше лято/ преди 2 години на магистралата Карнобат-Бургас и ми стигна 240 при което един от "приятелите ми" изрева че има патрулка и естествено намалих и неможах да видя възможностите и ... другия вариант е километража ми да не показва точно в което се съмнявам защото си работеше нормално ...
колата ми е 2.0 156к.с. с двигател 3С-GE лично аз съм я карал през вечерта /рочната дата не се сещам - беше лято/ преди 2 години на магистралата Карнобат-Бургас и ми стигна 240 при което един от "приятелите ми" изрева че има патрулка и естествено намалих и неможах да видя възможностите и ... другия вариант е километража ми да не показва точно в което се съмнявам защото си работеше нормално ...
- CybeR_SurfeR
-
b_d
Километража ти не е бил верен - реално си бил с около 215 най-вероятно.CybeR_SurfeR написа:С цялото ми уважение колега driver /ти си един от идолите ми в този форум/ възможно е да е така НО ...
Производителите нарочно правят колите да показват около 10-12 повече от реалната скорост.
Ако приемем че е имало още, вероятно е бил надолу...bad_dog написа:Километража ти не е бил верен - реално си бил с около 215 най-вероятно.CybeR_SurfeR написа:С цялото ми уважение колега driver /ти си един от идолите ми в този форум/ възможно е да е така НО ...

Да беше продължил, после щеше да имаш и документ за такива невярващи като мене laugh.gif laugh.gif laugh.gifCybeR_SurfeR написа:...еше лято/ преди 2 години на магистралата Карнобат-Бургас и ми стигна 240 при което един от "приятелите ми" изрева че има патрулка ..

- CybeR_SurfeR
Освен другия път да го запиша на филм за да го имам документираHо. Макар, че да си призная няма на кого да се доказвам, това което е си е за мене - тръпката, удоволствието и прочие ...
P.С. Виждал съм клипчета със същата селика до 240 ... И с риск пак да се повторя ви казвам че нито се хваля нито каквото и да е ... удоволствието си е за мене

P.С. Виждал съм клипчета със същата селика до 240 ... И с риск пак да се повторя ви казвам че нито се хваля нито каквото и да е ... удоволствието си е за мене
-
chocho9999
Ми пичове аз съм със същата Celica 156 кончета и съм много доволен от колицата. Колкото до максималната скорост - аз съм вдигал на-много 210 като следваше завой на магистралата и честно казано ме достраша ( все пак е старичка, пък и знаем какви са ни пътищата, а всичко над 160-180 вече си е сериозна скорост, която убива ;)
За мен лично е по-важно ускорението, а не максималната скорост
За мен лично е по-важно ускорението, а не максималната скорост
-
Uncle Dido
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Най-важното е да и прави кеф докато караш, а не с колко
ама ме глозга и аз да споделя biggrin.gif старата ми селика пак 1.6 мотор километража показваше 210 215 мисля ще можеше още не знам до колко беше верен, бях с 14 гуми те са си по дефаут както се казва би трябвало да е така, тази с която съм сега пак с 14ки вървеше с 200 не че съм искал да я засилвам просто пътя позволяваше за там съм по-сигурен че са толкова понеже карах с гпс и той не даваша грам отклонение от това което показва километража, така де върнах се на темата за да се похваля че днес малко си полирах колата ето малко снимки ...
малко снимки... днес и подарих един голям уъс

малко снимки... днес и подарих един голям уъс