Колко да е членсия внос
- Georgimitrovich
Гласувах за над 40 защото така трябва да е но аз лично не смятам да съм член на този клуб повече успех все пак !
Toyota Avensis 1.8 VVT-I - 2000 RHD

http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия

http://www.el-inst.eu/ - електроуслуги
http://fenixbg.org/ - Доставка и посредничество при закупуване на стоки от Англия
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
няма да изкажа мнение, защото направих превод за членски внос и спонсорство някаде тази година (някаде края на март). От тогава нямам обратно инфо станал ли сам член на клуба или не.... е има и вероятност да сам обаркал сметката, но и за това че не сам платил където трябва не ми е казал колегата митрович....
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Отначало сметнах, че се развиват нещата в друго посока, та дори и изръсих накой недомислени думи по адрес на Мечо, за които сега съжелявам. Надявам се той да ми прости.
Ако нямате нищо против и аз бих желал да стана член на клуба, защото това е нещото, което ми допада.
Гласувах за максимална сума, защото разходите наистина са големи и са нужни пари, за да се организира коквото и да е.
Ако нямате нищо против и аз бих желал да стана член на клуба, защото това е нещото, което ми допада.
Гласувах за максимална сума, защото разходите наистина са големи и са нужни пари, за да се организира коквото и да е.

- Georgimitrovich
Vesko написа:няма да изкажа мнение, защото направих превод за членски внос и спонсорство някаде тази година (някаде края на март). От тогава нямам обратно инфо станал ли сам член на клуба или не.... е има и вероятност да сам обаркал сметката, но и за това че не сам платил където трябва не ми е казал колегата митрович....
Мисля че ти бях писал, но може и пропуска да е мой. Извинявам се за което. Да парите които си пратил, все още са си в сметката на клуба, ако се чустваш ущетен или обиден от нещо съм готов да ти ги върна, само ми даи сметка или нещо от сорта.

1992 Celica 2,0 GTI cabriolet
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
1982 Camri GLi (sold)
1997 RAV4
2000 Lexus GS300
24 е добра средна сума, но има и друго, сметнете колко повече ще са хората, които ще платят ако е 12лв., дали ще са двойно? а може би тройно? някой дето е завършил маркетинг няма ли тука?:)да ни посъветва:) или връзки с обществеността?:))
защото от една страна е по-добре ако са тройно повече, това значи повече приходи, но от друга, ако са двойно повече, клубът ще има същият приход, колкото при 24лв., но 2 пъти повече членове;)
защото от една страна е по-добре ако са тройно повече, това значи повече приходи, но от друга, ако са двойно повече, клубът ще има същият приход, колкото при 24лв., но 2 пъти повече членове;)
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Аз мисля, че тези на които клубът им харесва, ще членуват в него, независимо дали годишната вноска е 24, или 36лв. Ще си я платят и ще се кефят.newmiro написа:24 е добра средна сума, но има и друго, сметнете колко повече ще са хората, които ще платят ако е 12лв., дали ще са двойно? а може би тройно? някой дето е завършил маркетинг няма ли тука?:)да ни посъветва:) или връзки с обществеността?:))
А тези, които нямат намерение да членуват, ако ще и 2 лв. да е чл. внос - няма да го внесат.
Това, разбира се е лично мое мнение. Аз не съм завършил маркетинг, но така си мисля.

- Extravaganza
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
- xxBgRaCerxx
- Обратна връзка: