rudolf написа:ако си хетеросексуален,по добре с женаNedkow написа:Ами аз горкия със кого да си направия среща

е ок де, вие сте си там на палатки, аху-иху...ами аз например, дето най-вероятно ще съм в Сливен по това време, ако реша да дойда, да ви се натреса на софрата пред палатката лиalex72bg написа:Както казах в началото, момента ми се струва удобен да се съберем - програма няма и няма да правя - за едно събиране на кръчма и обиколка в сливенския балкан, ако трябва програма не знам- ако има желаещи винаги ще го измислим, такива за сега май няма.
Тези които ще ходят на ралито е ясно че ще се видим - все пак е нещо![]()
Нашата група е рали фенове - три дни сме на палатки на мястото което посочих - дъжд, камъни , каквото и да е ние сме там.
Всеки, който ми потвърди със сигурност от форума ще го добавям в списък тук за да може, всеки да си преценява дали ще му е интересно.
Който реши да си казва ник(имена), от къде е и модел - мисля че е достатъчно.
Тва с палатките не го разбирам.....desSs написа:е ок де, вие сте си там на палатки, аху-иху...ами аз например, дето най-вероятно ще съм в Сливен по това време, ако реша да дойда, да ви се натреса на софрата пред палатката лиalex72bg написа:Както казах в началото, момента ми се струва удобен да се съберем - програма няма и няма да правя - за едно събиране на кръчма и обиколка в сливенския балкан, ако трябва програма не знам- ако има желаещи винаги ще го измислим, такива за сега май няма.
Тези които ще ходят на ралито е ясно че ще се видим - все пак е нещо![]()
Нашата група е рали фенове - три дни сме на палатки на мястото което посочих - дъжд, камъни , каквото и да е ние сме там.
Всеки, който ми потвърди със сигурност от форума ще го добавям в списък тук за да може, всеки да си преценява дали ще му е интересно.
Който реши да си казва ник(имена), от къде е и модел - мисля че е достатъчно.щото предполагам тва ше прайте, през деня рали, вечер ше човъркате по колите, ше пиете бира и ше си разказвате страховити истории пред лагерния огън...затва ми е някво мътно
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост