може и квадратче laugh.gif кат си дойдеш шта возя, нямаш проблеми biggrin.gifugabuga написа:Deska, mechka strah men ne strah. Kaji koga she hodim da praim krugche?
п.п. обуй си кафевите гащи laugh.gif

мислех и в тази насока, но нямам нито лични приятелки , нито приятелки на бившите ми приятели с такива коли..........беше много стар опел комбиKiki написа:А не допускаш ли, че ти е някоя позната, която е решила да се бъзика с теб! biggrin.gif
значи сме съседиМежду другото, преживяването ти се е случило точно пред нас! Аз живея точно там!
Мани, ма сега кат вземе девойката да си купи и мята, какво ли ще вози? laugh.gif laugh.gif laugh.gifdesSs написа:той ги вози, те го извозват... laugh.gifdiver написа:Само с возене не става biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifmaggkrabar написа:возя жени в тойотатасамо за протокола де laugh.gif
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Винаги вие сте виновни laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gifdesSs написа:абе Райче, докато продължават да продават книжки, ще е пълно с такива дебили и от двата пола. аз всеки ден се изумявам и от мъжете шофьори - е например вчера, три коли правим ляв завой, в първата мъж, застава в дясна лента, втората жена - застава зад него, третата аз, минавам в лява. тъкмо се наемам да ги подминавам, оня без мигач се приплъзна пред мен /бтв платното напред е празно, само ние тримцата се заиграваме хаха/...ок, поех дълбоко въздух. мацето отдясно тръгва да го задминава /щото оня кара с 30-40/, чичето се приплъзна пред нея
след десетина метра реши да мине малко вляво и просто да си кара по средата, и ние двете така
егати пича братче
огледала нямат ли тия хора не мога да разбера. трябва да скочиш на клаксона, за да се усетят, че не са сами
ама ако се бяхме натресли отгоре му, ние виновни cry.gif
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot], ygeorgiev и 11 госта