Жените не били добри шофьори!?!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
desSs

Мнение от desSs » 16 Юни 2009 22:12

ugabuga написа:Deska, mechka strah men ne strah. Kaji koga she hodim da praim krugche?
може и квадратче laugh.gif кат си дойдеш шта возя, нямаш проблеми biggrin.gif
п.п. обуй си кафевите гащи laugh.gif tongue.gif

agent dust

Мнение от agent dust » 16 Юни 2009 23:20

возя жени в тойотата smile.gif само за протокола де laugh.gif
status: за БАН

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 16 Юни 2009 23:25

А пък аз и в трамвай! Има и жени - ватманки... wacko.gif

diver

Мнение от diver » 17 Юни 2009 09:44

maggkrabar написа:возя жени в тойотата smile.gif само за протокола де laugh.gif
Само с возене не става biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 17 Юни 2009 09:55

diver написа:
той ги вози, те го извозват... laugh.gif

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 19 Юни 2009 19:32

Аз винаги се кротвам когато около мен има жена, защото са непредсказуеми. Но днес какво ми случи......не мога да си дам някакви разумни обяснения.
Карам си аз по Щросмайер, зад мен заплашително се залепи една шофьорка, след като завихме към гара Захарна Фабрика тая шофьорка я гледам, че се натиска да ме изпреварва и спокойно си я пуснах и....... започна се екшъна:
тя намали до 30км/ч, пред нея нямаше нито една кола. Аз реших, че жената се чуди накъде трябва да завива и затова си кара бавно. След като излязохме на разширението на гарата, реших да я изпреваря от дясно ( който минава от там, знае че място има за 2 коли), обаче " шофьорката" и тя зави в моята посока. Тук вече ми прищраква, че има нещо гнило. Връщам се в лентата.......зад мен вече колона от коли движещи са със нашата скорост 30км/ч на празен път, сигурно ме взеха за малоумна. Решавам да я изпреваря от ляво, навлизам в насрещното платно и.........тая ИДИОТКА прави същата маневра след като пред нея няма никой...... Тук вече ми падна пердето!!! Прииска ми се със пълна газ да я фрасна,, но добре че разума надделя. Маневри повече не правех, че вече не знаех зад мен какво ще предприемат. Отбих, тя си замина, а аз си продължих нормално.
Успях да й запиша номера, но като се замисля, нищо не мога да направя.
Ако имате идея, какво е искала тази шофьорка, споделете. И, ако ви се е случвало , как постъпвате?
От сега нататък ще карам с камера в джабката. С това темпо дето карахме, спокойно щях да заснема всичко. Но от юридическа гледна точка какво мога да направя, ако заснема подобна ситуацията?......въпрос към колеги-юристи.

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 19 Юни 2009 20:11

Нищо не ножеш да направиш!
А не допускаш ли, че ти е някоя позната, която е решила да се бъзика с теб! biggrin.gif
Между другото, преживяването ти се е случило пред нас! tongue.gif

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 19 Юни 2009 20:33

Kiki написа:А не допускаш ли, че ти е някоя позната, която е решила да се бъзика с теб! biggrin.gif
мислех и в тази насока, но нямам нито лични приятелки , нито приятелки на бившите ми приятели с такива коли..........беше много стар опел комби
Между другото, преживяването ти се е случило точно пред нас! Аз живея точно там!
значи сме съседи smile.gif

diver

Мнение от diver » 19 Юни 2009 20:44

desSs написа:
diver написа:
той ги вози, те го извозват... laugh.gif
Мани, ма сега кат вземе девойката да си купи и мята, какво ли ще вози? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 19 Юни 2009 20:58

Raya написа: значи сме съседи smile.gif
tooth.gif

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 19 Юни 2009 23:12

Raya ти си постъпила по единствения правилен начин. Когато спориш с глупак околните могат да не забележат разликата! biggrin.gif
На такива друм и те се срещат с други като тях, а там какво се случва wacko.gif :censored: ...
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 20 Юни 2009 09:12

абе Райче, докато продължават да продават книжки, ще е пълно с такива дебили и от двата пола. аз всеки ден се изумявам и от мъжете шофьори - е например вчера, три коли правим ляв завой, в първата мъж, застава в дясна лента, втората жена - застава зад него, третата аз, минавам в лява. тъкмо се наемам да ги подминавам, оня без мигач се приплъзна пред мен /бтв платното напред е празно, само ние тримцата се заиграваме хаха/...ок, поех дълбоко въздух. мацето отдясно тръгва да го задминава /щото оня кара с 30-40 wacko.gif /, чичето се приплъзна пред нея ohmy.gif след десетина метра реши да мине малко вляво и просто да си кара по средата, и ние двете така ohmy.gif егати пича братче bash.gif огледала нямат ли тия хора не мога да разбера. трябва да скочиш на клаксона, за да се усетят, че не са сами wacko.gif ама ако се бяхме натресли отгоре му, ние виновни cry.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 20 Юни 2009 09:26

desSs написа:абе Райче, докато продължават да продават книжки, ще е пълно с такива дебили и от двата пола. аз всеки ден се изумявам и от мъжете шофьори - е например вчера, три коли правим ляв завой, в първата мъж, застава в дясна лента, втората жена - застава зад него, третата аз, минавам в лява. тъкмо се наемам да ги подминавам, оня без мигач се приплъзна пред мен /бтв платното напред е празно, само ние тримцата се заиграваме хаха/...ок, поех дълбоко въздух. мацето отдясно тръгва да го задминава /щото оня кара с 30-40 wacko.gif /, чичето се приплъзна пред нея ohmy.gif след десетина метра реши да мине малко вляво и просто да си кара по средата, и ние двете така ohmy.gif егати пича братче bash.gif огледала нямат ли тия хора не мога да разбера. трябва да скочиш на клаксона, за да се усетят, че не са сами wacko.gif ама ако се бяхме натресли отгоре му, ние виновни cry.gif
Винаги вие сте виновни laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 20 Юни 2009 15:57

Деска, не се ядосвай братче, днес за 7 км. до работа успяха да ме закекат десетина пъти. Добре, че никой не ме удари. Говоря за мъже-шофьори. На бул. България три коли задръстване правят.

Та неделните такива излизат в петък вечер и спират в неделя около ранния следобед, щото другите се прибират от родните села.

Та е нормално по това време да е пълно със смотаняци, дето таралеж с леген не могат да хванат.

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 20 Юни 2009 16:22

Fido Dido написа:Та е нормално по това време да е пълно със смотаняци, дето таралеж с леген не могат да хванат.
То има много, които могат таралеж и без леген да хванат, ама волан пак не! wink.gif

Публикувай отговор