Благодаря за съвета, колега, но просто не ми се ще да развалям вида на таблото.vladimmir написа:Според мен най-удачно е да си закупиш някой нов модел Pioneer, Clarion и т.н. И колоните ще ги изкарат по-хубав звук, заради по-качествения плейър! Повечето поддържат дистнционно за волан- безжично, и обикновенно в комлекта!
Музика за Авензис 2000г.
Благодаря, колега!
Вече си го поръчах. Между другото, така като гледам панела, дали се монтира на мястото на касетофона? И дали може да се управлява от волана?[/quote]
колега, какво стана с сд чейнджъра, получи ли го, колко време го чака да пристигне от китай? монтира ли го и как е? виждам че има конектори за почти всички марки автомобили, с всички ли ти го пратиха или им пишеш точно какъв да е?
Вече си го поръчах. Между другото, така като гледам панела, дали се монтира на мястото на касетофона? И дали може да се управлява от волана?[/quote]
колега, какво стана с сд чейнджъра, получи ли го, колко време го чака да пристигне от китай? монтира ли го и как е? виждам че има конектори за почти всички марки автомобили, с всички ли ти го пратиха или им пишеш точно какъв да е?
Toyota Corolla D-4D 2000cm3 90hp 2004
колега, какво стана с сд чейнджъра, получи ли го, колко време го чака да пристигне от китай? монтира ли го и как е? виждам че има конектори за почти всички марки автомобили, с всички ли ти го пратиха или им пишеш точно какъв да е?[/quote]borracho написа:Благодаря, колега!
Вече си го поръчах. Между другото, така като гледам панела, дали се монтира на мястото на касетофона? И дали може да се управлява от волана?
Всъщност не е чейнджър, а слот за SD card, USB и IPod порт.
Конекторите са същите, но аз имам проблем с радиото, в смисъл, че предишният собственик явно го е бъзикал: всъщност просто разкачаш конектора на радиото и закачаш новия, и би трябвало да заработи. При мен радиото губи тока... А нямам време да отида до някой спец ...
Както и да е ...
От Китай дойде за около две седмици, а от Англия за една. Цената е около 70лв с доставката.