Икономичен автомобил ли е Prius?
- Мишен
- Получена благодарност: 1 път
Re: Икономичен автомобил ли е Prius?
Прикрепяте заснетият материал, описвате ситуацията и заставате зад твърденията си с имена и координати за връзка. „Пътна полиция” преглежда кадрите, създава АУАН и Ви кани да се разпишете като свидетел.
https://www.facebook.com/sdvr.stolichnapolicia
- Мишен
Мишен написа:
събота нощна от 17 до 05ч

Прикрепяте заснетият материал, описвате ситуацията и заставате зад твърденията си с имена и координати за връзка. „Пътна полиция” преглежда кадрите, създава АУАН и Ви кани да се разпишете като свидетел.
-
- Получена благодарност: 2 пъти
На тези умрелите обороти и 2/100 да ти гори,пак ти е вътре.В София на нощна 60-70 лева - аз с рикша да бях повече щях да правя
.

Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
Аа вътре , ако е от ония Приус бакшиши подарък от ЕС на Данчето Фандъкова няма как да е вътре laugh.gif
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007
- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
Когато фактите говорят, друго не може да се направи, освен да се пишат празни постове, не съдържащи никаква информация, какъвто е и моя. 

Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

- veso_hds
- Благодарил/а: 51 пъти
- Получена благодарност: 39 пъти
Аз затова предлагам на модераторите като направите 100стр. да ви направим един юбилей и да прехвърлят темата в раздела off topik и там да си чатите на воля. 

Тойота РАВ 4 D4D-2002г.
-
Чудесна идея,адмирирам.Пиши на Божко да направи още две страници със хвалби за икономичността на Приус 2 втора употреба и ще стане работата biggrin.gif .veso_hds написа:Аз затова предлагам на модераторите като направите 100стр. да ви направим един юбилей и да прехвърлят темата в раздела off topik и там да си чатите на воля.
- Мишен
266.530 КМ.nowyaris написа:На тези умрелите обороти и 2/100 да ти гори,пак ти е вътре.В София на нощна 60-70 лева - аз с рикша да бях повече щях да правя.
182.59 ЛВ.
4.0 Л/КМ.

-
Какво е това 4 Л/КМ. ????? . Ако е 4 литра /100 километра ако махна 27 лева за бензина от посочения оборот остават под 50 ст./ на км. Ако решиш да си купиш Нов Приус 3 и да го подкараш из София за такси я сметни колко километра трябва да му навъртиш за да го изплатиш -заложи цена от 50 хиляди лева. И това - без да ядеш,да спиш,да фиркаш,да е..ш,без семейството и къщата.
В нашия край му викаме "овча далавера" или "тутракански кяр"

В нашия край му викаме "овча далавера" или "тутракански кяр"

- Not_active_user_1
По- "овча далавера" от това да си купиш за 12 000 евро, чисто нов Ярис и да му навъртиш 39 000 км. за 7 г. аз не съм виждал. 

- BOz
Нещо не мога да те разбера как смяташ. Явно с твоя калкулатор, за да излизат по-така нещата.nowyaris написа:Какво е това 4 Л/КМ. ????? . Ако е 4 литра /100 километра ако махна 27 лева за бензина от посочения оборот остават под 50 ст./ на км. Ако решиш да си купиш Нов Приус 3 и да го подкараш из София за такси я сметни колко километра трябва да му навъртиш за да го изплатиш -заложи цена от 50 хиляди лева. И това - без да ядеш,да спиш,да фиркаш,да е..ш,без семейството и къщата.
В нашия край му викаме "овча далавера" или "тутракански кяр"![]()
![]()
Ако на колегата Приуса му харчи 4.0/100, то за 267 км. пробег е изхарчил точно 25 лв.
Значи от оборота му остават 158 лв.
Да кажем 58 лв. за него и 100 лв. за лизинга на колата.
Та един Приус от 50к на такова каране би се изплатил за 500 дни, или година и половина. Хайде с почивките за 2 години. Или ще стане на около 160к, когато бъде изплатен. Точно гаранционния му пробег. Демек си го изплащаш само с консумативи. А, да, то и консумативите на хибридите са включени в тези 160к, докато е в гаранция. Демек просто си се изплаща.
Хайде, да го сложим двойно - на 320к километра или пък 4 години. Ей така - 50 лв. лизинг на ден и 50 лв. печалба за фирмата. Или пък да работиш един ден и един ден да почиваш, за да имаш време да еб..ш, ядеш и подобни, притесняващи те неща.

Ти не ги мисли. Не гледай в на другаря паничката.

Разход на хибрид-> 

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Кога ли ще станат 100 страници, за да спрете да се обиждате на темата "Приус"?!

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
-
Моя калкулатор си е много добре.По твоята сметка с 50 лева трябва ти и семейството ти да живеят два дена. С 25 лева на ден освен сам да се е..ш.... . И не гледам на никого в канчето,само си смятам.BOz написа:Нещо не мога да те разбера как смяташ. Явно с твоя калкулатор, за да излизат по-така нещата.nowyaris написа:Какво е това 4 Л/КМ. ????? . Ако е 4 литра /100 километра ако махна 27 лева за бензина от посочения оборот остават под 50 ст./ на км. Ако решиш да си купиш Нов Приус 3 и да го подкараш из София за такси я сметни колко километра трябва да му навъртиш за да го изплатиш -заложи цена от 50 хиляди лева. И това - без да ядеш,да спиш,да фиркаш,да е..ш,без семейството и къщата.
В нашия край му викаме "овча далавера" или "тутракански кяр"![]()
![]()
Ако на колегата Приуса му харчи 4.0/100, то за 267 км. пробег е изхарчил точно 25 лв.
Значи от оборота му остават 158 лв.
Да кажем 58 лв. за него и 100 лв. за лизинга на колата.
Та един Приус от 50к на такова каране би се изплатил за 500 дни, или година и половина. Хайде с почивките за 2 години. Или ще стане на около 160к, когато бъде изплатен. Точно гаранционния му пробег. Демек си го изплащаш само с консумативи. А, да, то и консумативите на хибридите са включени в тези 160к, докато е в гаранция. Демек просто си се изплаща.
Хайде, да го сложим двойно - на 320к километра или пък 4 години. Ей така - 50 лв. лизинг на ден и 50 лв. печалба за фирмата. Или пък да работиш един ден и един ден да почиваш, за да имаш време да еб..ш, ядеш и подобни, притесняващи те неща.![]()
Ти не ги мисли. Не гледай в на другаря паничката.

-
Що така смяташ ? Да дам 25 хиляди евро за чисто нов Приус 3 и да му навъртя за 7 години 39 хиляди километра по ли е добре ? Имал съм бол пари - дал съм ги . Ако ги имам пак , пак ще ги дам . За Ярис . Хибриден biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifprius 3 написа:По- "овча далавера" от това да си купиш за 12 000 евро, чисто нов Ярис и да му навъртиш 39 000 км. за 7 г. аз не съм виждал.
- BOz
20 дни по 58 лв. са си 1160 лв.nowyaris написа: Моя калкулатор си е много добре.По твоята сметка с 50 лева трябва ти и семейството ти да живеят два дена. С 25 лева на ден освен сам да се е..ш.... . И не гледам на никого в канчето,само си смятам.
Да, не са 20к на месец, но са си една заплата, където 50% от хората в България не могат да направят.
Та излиза, че хем ще може да си изплащаш колата, хем ще си работиш по 5 дни в седмицата и ще почиваш събота и неделя.
Разход на хибрид->