Икономичен автомобил ли е Prius?
- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
Re: Икономичен автомобил ли е Приус?
Днешното зареждане на резервоара се изразява в 6.97л./100км.
Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Като гледам Американците как точат нефта от Ирак и цените падат , май приуса ще се окаже не много икономичен автомобил 

професионален мапер
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
В този икономически аспект темата доби нови измерения и може да се "разпали" още по-ожесточен спор. laugh.gifBOz написа:Днешното зареждане на резервоара се изразява в 6.97л./100км.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Нали трябва да стигне 100 и повече страници?zi_zi_top написа:В този икономически аспект темата доби нови измерения и може да се "разпали" още по-ожесточен спор. laugh.gifBOz написа:Днешното зареждане на резервоара се изразява в 6.97л./100км.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
- Мишен
- Получена благодарност: 1 път
Re: Лъжат ли ви борд компютрите и колко ?
С триста зора мога да го сваля под 4mirott написа:Ами значи на последното зелено такси дето ме вози му показваше 6.7! Демек си е толкова?!BOz написа:На Приуса последните 7 резервоара разликата ми е била:
0,1, 0,2, 0,1, 0,2, 0,2, 0,1, 0,1
Ако не карам, като луд, спокойно държа под 5
Ако искате мога да направя снимки

Прикрепяте заснетият материал, описвате ситуацията и заставате зад твърденията си с имена и координати за връзка. „Пътна полиция” преглежда кадрите, създава АУАН и Ви кани да се разпишете като свидетел.
https://www.facebook.com/sdvr.stolichnapolicia
https://www.facebook.com/sdvr.stolichnapolicia
- BOz
Колега, ако не си забелязал тази тема не се отнася за разхода на колата, а за това каква е разликата между реалния разход по колонка и това, което показва БК.Мишен написа:С триста зора мога да го сваля под 4mirott написа:Ами значи на последното зелено такси дето ме вози му показваше 6.7! Демек си е толкова?!BOz написа:На Приуса последните 7 резервоара разликата ми е била:
За това споделяй в тази посока.
Ако искаш да споделяш за разхода, то пиши в другата тема, която е предназначена за тази цел.

Разход на хибрид-> 

- Not_active_user_1
Само снимки недей, че някой хора могат да получат комплекси! Изпробвано вече.Мишен написа:С триста зора мога да го сваля под 4mirott написа:Ами значи на последното зелено такси дето ме вози му показваше 6.7! Демек си е толкова?!BOz написа:На Приуса последните 7 резервоара разликата ми е била:

Ако не си е чел тази тема, заповядай:
http://www.toyotabg.eu/viewtopic.php?t=20638
- Not_active_user_1
А защо смяташ, че е нужно да стига 100 страници? Не това е идеята на темата, а тъкмо обратното - кратко, точно и синтезирано да се стигне до истината. Има обаче хора, които срещу фактите, вадят някакви свои размисли, които в повечето случай не са верни. Та и от там нещата придобиха, малко разтеглив характер, което не пречи, всеки да си направи изводите, кое е вярно и кое не.Kiki написа:Нали трябва да стигне 100 и повече страници?zi_zi_top написа:В този икономически аспект темата доби нови измерения и може да се "разпали" още по-ожесточен спор. laugh.gifBOz написа:Днешното зареждане на резервоара се изразява в 6.97л./100км.![]()
-
- Благодарил/а: 15 пъти
- Получена благодарност: 21 пъти
Аха, комплекси...от предишното такси на 6.7/100 вчерашното беше на 6.1/100! Всичко е ясно... 

- Not_active_user_1
Вземи под наем една, ако дават такива и не се вози на таксита! Така сам ще установиш колко харчи, ако имаш подобно желание в което се съмнявам. Желанието ти най-вероятно е да покажеш колко неикономични са Приусите, но фактите говорят, съвсем друго. Най-простото нещо е да отвориш http://www.spritmonitor.de/ и там да видиш как стоят нещата в реалността. Даже ще ти е безплатно.mirott написа:Аха, комплекси...от предишното такси на 6.7/100 вчерашното беше на 6.1/100! Всичко е ясно...

- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти

Мненията са преместени в правилната тема.
Диагнози и квалификации си разменяйте на ЛС - напомням,че има опция за "неплатен отпуск" от форума.

- BOz
Е, лятото си казват, че ги смъкват в границите под 6. Зимата са си над 6 стандартно. Но аз колкото и пъти да съм се возил, под 5 видях само един. И то защото просто беше нощна смяна и аз му бях втория клиент от единия край на София до другия.mirott написа:Аха, комплекси...от предишното такси на 6.7/100 вчерашното беше на 6.1/100! Всичко е ясно...
Най-големия проблем реално е стила на каране. Ако се съобразяваш с колата и знаеш как да я караш, то може да смъкнеш с поне 1-1.5л. под техния разход спокойно.
Въпроса с такситата е, че просто си карат колата и не ѝ се съобразяват. Дават си газ, натискат си спирачката и това е. Няма междинни режими както ние караме на ток.

Разход на хибрид-> 

- Not_active_user_1
Akima написа:...Мненията са преместени в правилната тема. ...

Дай линк към „правилната“ за теб тема! biggrin.gif
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти

- Not_active_user_1

Просто питам. Ако и това си го забранил да знам, да не питам вече, че много чувствителен ми се виждаш нещо...