Свалени рег.номера от "Пътна полиция" - поради употреба на алкохол от собственика ?
- BOz
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 199 пъти
Свалени рег.номера от "Пътна полиция" - поради употреба на алкохол от собственика ?
Значи на всеки километър - камера. На всеки светофар - камера. На всеки автомобил - камера. По европейски директиви. Така ще се следят масово правилата и при възникване на нарушение, автоматично към НАП. Защо да разчитаме на хората, като може всичко да се прекара през алгоритъм и автоматизация. Дори в момента изпреварваш някой на непрекъсната линия и този, когото изпреварваш, неговия автомобил ти "обработва" нарушението и след като се прибереш в лентата пред него, то получаваш СМС честитка. Елементарни са нещата реално. В един по-измислен свят.
Разход на хибрид-> 
Разход на дизелов автоматик ->

Разход на дизелов автоматик ->

- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
Радара бие тахографа ако наистина адвокатите знаят как да подходят... Т.к. скоростомерите не са сертифицирани с абсолютна точност отпадат често глоби с ниски превишения под 5-10 кмч, ако някой въобще тръгне да глобява за такова 

-
- Получена благодарност: 2 пъти
Аз кат бях туй лято в Лондон - тъй беше.Камери-на всеки 100 метра,на всеки сфетофар,на всяко кюше,на всяка врата,абе,камери да искаш.И жителите гледат да не правят нарушения.Щото ако сгазят лука и ги снимат-жална им майка на дебита.На мен ми се скараха едни униформени че пуша на автобусната спирка на "Канари Уорф"/не съм сигурен че го пиша вярно/ , пък то било забранено.Бях съвсем сам на спирката,явно и там имат камери,щото дофтасаха след петото всмукване .Реално нещата наистина са елементарни.В един реален свят.Проблема в България не е че мене ще ме издялкат за нещо.Проблема е че за същото нещо някой друг няма да го издялкат.Пък има държави,дето не е така.Ама късмет-Родина не се избира.
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
-
Въпросът ми във вмомента е дали се свалят номера на автомобила при шофиране с изтекла или без книжка?
Който не може да работи с главата , трябва да работи повечко с ръце.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Да, свалят номерата..
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- miso25
- Получена благодарност: 1 път
Ето линк за подтвърждение, че се свалят номера при изтекла книжка: http://m.dir.bg/dnes/news/26627720/
Volvo XC60 2.0, 136hp, 2014
ex Toyota Verso 2.0, 126hp, 2011
ex Toyota Corolla Verso 2.2, 136hp, 2006
ex Toyota Verso 2.0, 126hp, 2011
ex Toyota Corolla Verso 2.2, 136hp, 2006
- Toyota Yarispz
Свалят се номерата и след това в съда 100% наказанието отпада ... ТАкъв идиотизъм само БГ-политик може да сътвори!

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Не трябва да се забравя и влиянието на българския съд - най-хуманният съд в света 

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
- iovkito
- Благодарил/а: 17 пъти
- Получена благодарност: 95 пъти
Ако беше нещо умно, щяхме да се зачудим дали живеем в България , но сега няма такава опасност , глупостите се случват една след друга.

Toyota Avensis T25 2.0 D4D 2007
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
Toyota RAV4 XA40 2.2 D4D 2014
- Чо :)
- Автомобил: Prius 4
- Обратна връзка:
За тези няколко дни, докато съда отмени наказанието, шофьора ще си е взел поуката и (надяваме се) ще се пострараее да е по-изряден.Toyota Yarispz написа:Свалят се номерата и след това в съда 100% наказанието отпада ...
Освен това, няколко такиква новини са много добра превенция доста хора да си проверят изрядността на документите.
Нищо фатално и ефекта е положителен

Smile is Health
Keep Smiling ...
Усмихни се ... Животът е Хубав 

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Точно! Тази дискусия провокира и мен да проверя кога изтича и моя документ.
Оказа се, че остават само 11 месеца до смяната му.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
-
Да видиш сега на стари години как са вади медицинско за книжка.Kiki написа:Точно! Тази дискусия провокира и мен да проверя кога изтича и моя документ.

Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Дано няма проблем.

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
А бе, фатално си е...
Зависи как и защо разчиташ на автомобила си... На Каролев дори му свалиха номерата.
Погледнете му фейса от Събота...
Един колега докато е бил със служебния бус е представил кипърска книжка и са искали да му свалят номерата, той слезнал от буса и казал, че им благодари, че го даряват с почивка, след което му написали фиш за счупена лична карта.
Пълен цирк в нашата родна Българийка
Поздрави
Георги
Зависи как и защо разчиташ на автомобила си... На Каролев дори му свалиха номерата.
Погледнете му фейса от Събота...
Един колега докато е бил със служебния бус е представил кипърска книжка и са искали да му свалят номерата, той слезнал от буса и казал, че им благодари, че го даряват с почивка, след което му написали фиш за счупена лична карта.
Пълен цирк в нашата родна Българийка
Поздрави
Георги
- Toyota Yarispz
Съда в прав текст казва че свалени номера за изтекла книжка е незаконно! обаче нашите милЮцЮнери продължават в същия дух , че даже се и хвалят по националните медии
И тия тъпанари така се борили с войната на пътя
. Само в Булгаристан може да се случи държавна структура да не изпълнява закона...
На мен като ми свалиха номерата освен че ми вързаха ръцете и лично аз намразих тия тъпанари с какво подобриха спазването на ЗЗДП???
Още не мога да си взема талона а напрактика като го взема трябва да ми издадат направо ЗЛАТЕН
! От цялата история КАТ ще плати няколко стотин лева за адвоката а не малко смях ме напушва че по второто дело за итекъл срок на личен документ глобата падна на 100%
при положение че имаше напълно законово положение да бъда глобен

На мен като ми свалиха номерата освен че ми вързаха ръцете и лично аз намразих тия тъпанари с какво подобриха спазването на ЗЗДП???
Още не мога да си взема талона а напрактика като го взема трябва да ми издадат направо ЗЛАТЕН