Наливна течност - зимен концентрат до -60 °C - от варела директно.
Denso.
Чудя се дали да не отделим чистачките в отделна тема, за да не се размива тази тема?
Наливна течност - зимен концентрат до -60 °C - от варела директно.
Denso.
Чудя се дали да не отделим чистачките в отделна тема, за да не се размива тази тема?
Е,срамота сега!Ракия?Имам 1 литър домашна 60 градуса, стои от години и няма кой да я изпие, да взема да я налея, ама да не се запали нещо или да скапе уплътнения на помпи и т.н...
![]()
Най-безпроблемна на нов автомобил ми бе изключително евтина българска течност (бе нещо от рода Геосим, Геотех или нещо подобно)...
За мен единственият фактор е бил: Да пръска нормално по стъклото независимо от температурата...
Така е!baba_metca написа: ↑03 Дек 2018 10:06 Пише само, че не съдържа метилов алкохол, който в определени количества и в зависимост от начина на прием е вреден. Води до сериозни /лоши/ последствия особено ако се пие.
От началото на януари на 2020 г., гледам фирма Севан пусна една "ЗИМНА ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ" -20°C и -60°C "NEW FORMULA" "на база на ПОЛИМЕТИЛАМИН и добавки". Разрових се за (поли)метиламини и се уплаших, Methylamine, Dimethylamine и Trimethylamine са коросивни и не само.Двигателист написа: ↑02 Дек 2018 18:31 Не се сещам за зимна течност в която да няма алкохол, без значение дали метилов, етилов, изопропилов... Може пък да има някаква иновация и в тази сфера, де да знам.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта