Заден Swaybar? Тва пък какво е? Имаше една тел, но отдавна е изхвърлена ...LordDigital написа:Luksozen sys sredno debela TEL vmesto zaden SwayBar! Potresen sym ,bez maitap

E te taq "TEL" e napravena ot specialna splav, po slecialen na4in uganata, iz4islena i namestena!LordDigital написа:Luksozen sys sredno debela TEL vmesto zaden SwayBar! Potresen sym ,bez maitapsmb написа:gore-dolu e taka - luksozen kenefALTEZZA написа:prilicha na traba ot kenef
Тупти Тупти Сърце Нациско biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifK-A-N-U написа:E te taq "TEL" e napravena ot specialna splav, po slecialen na4in uganata, iz4islena i namestena!LordDigital написа:Luksozen sys sredno debela TEL vmesto zaden SwayBar! Potresen sym ,bez maitapsmb написа:
gore-dolu e taka - luksozen kenef![]()
Tva da ne e Dupra 4e da se slagat 2" solid sway bars i da se zavarq s elektrojena kato nevidel razni pomo6ti trabi
Еми свързано е с бюджета ми по някакъв начин,smb написа: japanese, kvo obshto ima bibliotekata s autocross ?
I posle Honda bili nadejdni koliJapanese_fever написа:Tezi dni misulta za autoX ne mi dava mira.
V4era(nedelq) smenihme v garaja na edin priqtel ediniq mi kontrol arm. ne ostana vreme za drugiq, no smenihme to4no tozi deto 4ukashe. Az go smenih. biggrin.gif Trqbva o6te da rabotq za skorost s instrumentite. NO da se nadqvame, 4e zad volana 6te se predstavq po-dobre ot Corolla-ta.
Plana mi e sledniq:
1. Sega si smenqm i raikata + p. steering pump
2. Zadnite nakladki sa za smqna su6to(prednite sa novi)
3. 6te si karam sus moite gumi, t.e. varianta za gumi i djanti otpada, za sega
S after market oka4vaneto kolata mi e super povratliva i daje ima malko oversteer zaradi po-niskata zadnica!
p.s.
Reikata i pompata mislq sam da gi smenq, 6te vidim kude.
Nakladkite su6to.
Otdelno trqbva da pla6tam $200 na bibliotekata, za6toto sum zagubil edni knigi. Mai posledno gi ostavih na pokriva na kolata i trugnah za rabota ...![]()
Чакай бре, твоя Civic не е ли с double wishbone?Japanese_fever написа:No v Civic forumite mi kazvaha, 4e s Tokico Blue(lower kit) ne mi trqbvat camber plates.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта