Не съм съгласен!slowtraveler написа: ↑14 Май 2019 11:26 че 'чужбинският бензин/дизел е много хубав, и затова колата гори малко 'Пък то - от десния крак идва всичко
![]()
Говоря за каране на темпомат по равно при една и съща скорост.slowtraveler написа: ↑14 Май 2019 20:04 Тук колко пъти по един и същ маршрут си правил разлика в разхода над 0.5л/100км...
Да, за същото говоря - вятърът не му пука дали си на темпомат...
Е, ще изкараш от 100 кладенеца вода, само и само да излезеш прав.slowtraveler написа: ↑14 Май 2019 23:11 Да, за същото говоря - вятърът не му пука дали си на темпомат..
Да, Боровци имах предвид (синтактична грешка)
Между другото, много си прав. От преди 5 години почнахме всяка година поне по 1 път в годината, около 24 май или 6/22 септември, да правим една четворка у Грецето и това, което си споменал за разхода и при мен се проявява и на нафта и на газ. Мога да предположа какво е било разискано в другата тема, но мога да пробвам и да отгатна... Колата като мине границата и усеща, че е на родна зема и понеже е свикнала държавата все да си иска и колата почва да блъска повече гориво, че да стимулира бюджетоslowtraveler написа: ↑15 Май 2019 10:42 Но най-фрапиращи за мен са разходките в Гърция - влизаш в Гърция с БГ бензин и разходът ти спада. Връщаш се с гръцки бензин, и с пресичане на границата разходът се увеличава![]()
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 8 госта