Може и да е указано в упътването - не съм го чел.
Човекът вероятно просто не е запознат (доста търговци има такива)... Затова пък е писано многократно във форума

Приятели, тук не става въпрос за пари, а за даване на информация, за загуба на време и нерви, за укриване на информация, която би трябвало да са задължени да ти дадат...peterhr написа: ↑19 Мар 2019 22:17 При условия, че всичко е взето от търговеца, е редно да е казал, че ще иска още пари за смяна, обучение и т.н. Все пак е изкарал доста пари от допълнително закупени джанти, гуми, датчици.
Аз лично не съм купувал втори комплект датчици. Имам Техстрийм и мога да си изключа лампата зимата, ама свикнах и не ми пречи. Преди 2 дни сложих летните и лампата загасна след 20-30 метра.
Като цяло е безмислена тази "задължителна" екстра в Тойота. Дано в новата Корола да е по-добре направено![]()
Еми...току що се установи, че алуминиевите джанти със 17 цоловите летни гуми, с които колата излиза от завода, не са запаметени, или нарочно са изтрити от системата ( сега ще се води разследванеslowtraveler написа: ↑20 Мар 2019 15:40 Да, за последните модели - се чу, че помнели два комплекта...
И ако наистина е било така - предполагам в сервиза ще му ги запаметят безплатно (ако е вземал гумите/джантите от тях)..
За по-старите - със сигурност помнят само един комплект... То дори и Лексъса 2018 уж може да се самообучава, ама пак помни един комплект - при всяка смяна ни светва 'ламбата' и трябва да караш 20-30км извън града, че да се оправи...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта