Нашите автомобили TOYOTA - /2004-2022/
Мерси, мерси, дано е безаварийно че имах малък (не много малък) инцидент с предишната ми кола и бях решена да си взема твърдо Тойота заради много Airbags и т.н. Проучванията ми показаха че тойотите са едни от най - сигурните коли, дано не се налага до го проверявам ама все пак да се застраховам.Nixter написа:Честито, Пепе! Леко и безаварийно каране!

Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT
За номера нищо не платих. Но не беше на късмет работата. Това са от готините номера за който не се плаща но и не се взимат лесно. Е мен шефа ми ме уреди, не съм се уредила сама. Ама съм я взела на лизинг и доста време ще си е моя та исках номера да е готин. Явно се забелязва щом питатеXeku написа:Може да е имало късмет момичетоdesSs написа: п.п. колко плати за номера
![]()
Ето, аз вчера без никакви финансови усилия взех от КАТ "6392" laugh.gif

Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT
Ти да не си от "Изгрев" и номерата ти да не започва с 15...Marina написа:Сори за офтопика, но не мога да се сдържа.
Ако не бях видяла номера бих се заклела, че това е моята кола - същите стелки, същия грозен ключодържател (явно тия от Спектаауто не са ме излъгали като ми казаха, че нямат други)

Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
Не съм от Изгрев и номерът ми не започва с 15, а с 85.Nixter написа:Ти да не си от "Изгрев" и номерата ти да не започва с 15...Marina написа:Сори за офтопика, но не мога да се сдържа.
Ако не бях видяла номера бих се заклела, че това е моята кола - същите стелки, същия грозен ключодържател (явно тия от Спектаауто не са ме излъгали като ми казаха, че нямат други)
biggrin.gif
- alokin
- Получена благодарност: 2 пъти
Yaris 1,3
Здравейте всички Тойотоведи!
(за малко да напиша "тойотовъди", но това горното ми звучи по-академично
)
...радвам се, че и аз съм част от Вас. Много полезна информация намирам тук, и определено ще идвам често. За сега и аз да се подпиша, а след празниците може и да понапиша някои мои впечатления от Яриса. .... прочеее ЧНГ!
(за малко да напиша "тойотовъди", но това горното ми звучи по-академично

...радвам се, че и аз съм част от Вас. Много полезна информация намирам тук, и определено ще идвам често. За сега и аз да се подпиша, а след празниците може и да понапиша някои мои впечатления от Яриса. .... прочеее ЧНГ!
- Прикачени файлове
-
- В полите на южна Витоша
- Yaris 1,3.jpg (266.67 KiB) Преглеждано 4591 пъти
Да уважаваме чуждия опит - винаги спестява време, пари и нерви.
Привет на всички, предлагам леко приземяване след горните модели, с един музеен експонат който имам честта да експлоатирам
Тойота Старлет 80-81г, мотор 2К 1000 куб, 45 к.с., модел на купето КР60 задно задвижване.
Колата е леко тунингована biggrin.gif чукчето на делкото е от ЧЗ 350, кормилните карета както и капачката на радиатора са то Лада, капачката на резервоара е капачката на двигателя /маслото/ на Лада; предните тампони на макферсона от Опел Кадет; въздушният ми филтър е от български мотокар /за съжаление незнам какъв модел/, предната и задната "броня" са от Голф ІІ /след съответното рязане и прекрояване/, задните ми амортисьори са от Волво
предните ми амортисьори обаче са нови Токико, карам с масло Мотул 15W50 п-у синтетика, зимни гуми Клебер 145/80

Тойота Старлет 80-81г, мотор 2К 1000 куб, 45 к.с., модел на купето КР60 задно задвижване.
Колата е леко тунингована biggrin.gif чукчето на делкото е от ЧЗ 350, кормилните карета както и капачката на радиатора са то Лада, капачката на резервоара е капачката на двигателя /маслото/ на Лада; предните тампони на макферсона от Опел Кадет; въздушният ми филтър е от български мотокар /за съжаление незнам какъв модел/, предната и задната "броня" са от Голф ІІ /след съответното рязане и прекрояване/, задните ми амортисьори са от Волво
предните ми амортисьори обаче са нови Токико, карам с масло Мотул 15W50 п-у синтетика, зимни гуми Клебер 145/80
- Прикачени файлове
-
- Starlet.jpg (25.14 KiB) Преглеждано 4545 пъти