mitkoa написа:
Може би не трябва да обиждаш в 2 поредни поста, без това да е ни най-малко предизвикано от мен.Ама до там ти стига акъла явно и не можеш да спориш аргументирано без да обиждаш.И не няма да ровя в интернет за за някакъв факт без никакво значение, за някакъв тъп спор, в който ти си знаеш само трактор и камион и нищо друго, но иначе го раздаваш голям капацитет.Рових в началото, после видях че няма смисъл.Не държа и предпочитам да не ми отговаряш.
Може би ? Но това , че ти се обиждаш си е твой проблем ! Ако мислиш , че ще седя и ще ти обяснявам , като на малко детенце понеже тебе те мързи жестоко се лъжеш . Ако не можеш да разбереш какви глупости пишеш аз каквото и да кажа файда никаква . Та не се прави на ощипана госпожица и когато не разбираш нещо недей да се изхвърляш за да не се налага после да бъдеш хранен . А при положение , че един спор според теб е тъп значи и ти си тъп за да се включиш в него ? Или може би и тоя път нещо не съм разбрал или нещо не знам ?
Ако искаш се рови в интернет ! Просто , като говориш неподготвен за елементарни неща се излагаш .
Ми много ясно , че ще си знам само трактор и камион при положение , че там дизела вече има преимущества и достойнства . Но при автомобилите има още път да извърви . Ама до тогава я армагедон я електромобили .
Самия факт , че при обикновен промишлен двигател на Ман дизела вади 55% КПД , без турбо и рейки , а ти с най-високите технологии я извадиш 45% я не направи си сметка колко е ефективен ако можеш . Ама недей се затруднява с ровене в интернет .
cargobg написа:Bass_Man написа:
Само дето скоростната кутия не може да компенсира липсата на мощност ! Слоу колко пъти го писа вече не знам .
Ама батко !

ти така си противоречиш че направо неам думи , нещем да се заяждам ама поне си помни кво си писал.
Bass_Man написа:
Ама 335Д и 335И имали един и същи характеристики ?!?!? Еми Слоу ви го обяснява , като на малоумни 100 пъти . При положение , че двигателите имат скоростни кутии и диференциали на гумите в крайна сметка отиват един и същи въртящ момент и мощност !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Та гумите няма как да разберат дали това са дизелови коне или бензинови .
Аве карго ти зор да настигнеш митока а ?
Къде е противоречието в случая ? Я ни обясни да видим и теб ли те мързи да ровиш в интернет за тъпи спорове ?