Ако имаш някакви проблеми с комуникацията там ми кажи, оказа се че единия майстор ми е познат и едното момче, което продава колите. Майстора е Тошко, а другия Митко.

Aз нямаше как да чакам да поръчат и тогава да им я карам, понеже застрахователите трябваше да минат на 2-ри оглед, за да се види какво е помляно отдолу и какво ще се поръчва. А след като са я разглобили, за огледа, аз няма вече как да си я взема и да я карам докато дойде часттаpepa_k написа:Аз в събота си я взех. Моята за 3 дена я оправиха. В сряда им я оставих и в събота ми се обадиха. Но аз чаках като им дойде бронята тогава им я закарах, така че доставка не съм чакала на части, но пък междувременно един "джоган" ми застърга и предната броня (малко) та имаха още една щета за оправяне.
Ако имаш някакви проблеми с комуникацията там ми кажи, оказа се че единия майстор ми е познат и едното момче, което продава колите. Майстора е Тошко, а другия Митко.
Митко е пич! Той и Живка (тя се махна вече) са най пеканите там.pepa_k написа:Ако имаш някакви проблеми с комуникацията там ми кажи, оказа се че единия майстор ми е познат и едното момче, което продава колите. Майстора е Тошко, а другия Митко.
Не ги знам Тиксим-а какви цени калкулират на труд, но днес се обадих да разпитам за цени на калобрани за Ауриса - обявиха ми цена 60 лева без ДДС предни и още толкова задни. Викам си к'во пък, не е Бог знае колко - ще ги дам 150 лв. Следващ въпрос:Ael написа:Днес и аз минах под ножа на Тиксим-а... Първо обслужване
Не е въпросът що не ги монтирам другаде... Въпросът е тия наистина ли са си сложили такива тарифи и ставки или просто ми обявиха тая цифра, за да не се занимават с мен, а да ме разкарат. Защото след като се опитаха така брутално да ме обезкостят, се обадих на сливенския дилър, който ми обяви цена от 144 лева за 2-та комплекта (което си е 1:1 с цената на Тиксим - 60 лв предни + 60 лв задни + 24 лв ДДС), обаче една МНООООГО МАЛКА подробност - ЦЕНАТА Е С ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ!!!desSs написа:и аз тва се зачудих laugh.gif наскоро се вайкаше за една драскотина biggrin.gif претръпна ли вече, колега biggrin.gifAel написа:1.6 VVT-i Ти пак кво си пострадал ? Оня ден си я купи и вече щети
п.п. калобраните що не ги монтираш другаде
Мааани, маани.. Понеделник (8-ми Декември) я изкарах от магазина, в петък (12-ти) един галош с Мицибуши ме използва за спирачка. Аз бях писал, ма явно не си чел... Ей на, гледай...Само да дам малък ъпдейт - ударът е бил поне с 40 и отдолу под бронята гредата е окривена, та сега чакам доставка на нова... Иначе външно не изглеждаше да има щети...Ael написа: 1.6 VVT-i Ти пак кво си пострадал ? Оня ден си я купи и вече щети
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта