Просто го посъветвах другия път да не се опитва да намалява изобщо, за да не изпада в ситуация "той да е виновен", когато не е. Сори, това е положението

Стреляха по мен от джип на АМ "Хемус", заяви бившият депутат Владимир Кузов, цитиран от "24 часа". От Окръжната прокуратура-София потвърдиха за инцидента. "По случая се работи интензивно. Образувано е досъдебно производство", лаконични са от държавното обвинение. В сряда Кузов бил в Ботевград. Късно вечерта потеглил за София. По думите му се движил в крайна лява лента с максимално позволените 130 км ч.
Ето го поредния идиот, който е решил, че щом смята, че се движи с максимално разрешената скорост, трябва да се движи в лявата лента"На огледалото видях две коли, които се движеха бързо зад мен. Започнаха да святкат с фарове, а после и да ме притискат. В началото не отбих, защото се движа с максимално позволената скорост. След това отстъпих. Бяха два джипа - Рейндж Роувър и Ленд Круизър.
Не си спомням точно кой член беше, но се разрешава превишаване на скороста само по време на изпреварване на превозна средство. Примерно, когато кола се движи с 80 при разрешени 90 ти можеш да превишиш за момент скороста, докато я изпревариш и след това да продължиш да се движиш с 90. Това цели избягване на ситуация с насрещтно движещ се автомобил, защото, ако изпреварваш с 90 ще ти трябват сигурно 1000 метра.
Това е първата грешка.... Както знаете, максимално разрешената скорост по нашите магистрали е 140км/ч... Т.е. ако детелюбеца е карал със 130км/ч съвсем не се е движил с максимално позволената скорост, а е пречил на хората, движещи се все още по правилата със 140км/ч....По думите му се движил в крайна лява лента с максимално позволените 130 км ч.
Малко си изостанал във времето.
Виждаш ли, че непознаването на Закона те въвежда в заблуждение...
за кат.Б по българските магистрали - 140км/чПри избиране скоростта на движение на водача на пътно превозно средство е забранено да превишава следните стойности на скоростта в km/h
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта