Честитка от Паркинги и гаражи
днес някакъв жилеткаджия ми залепи честитчица от паркинги и гаражи.
някой знае ли каква е глобата, че не съм пратил SMS и къде се плаща?
някой знае ли каква е глобата, че не съм пратил SMS и къде се плаща?
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
при мене скоба нямаше, само хартийка
пише освен данни за автомобила, дата и час на написване на бележката
цитирам
"уважаеми г-не/г-жо, паркирали сте автомобила, без да заплатите дължимата такса за кратковременно паркиране по чл.99, ал.3 от ЗДП"
тъпото беше, че там съм паркирал много пъти, в една уличка перпендикулярна на "Пиротска" близо до пл. "Македония" и никога нищо.
цитирам
"уважаеми г-не/г-жо, паркирали сте автомобила, без да заплатите дължимата такса за кратковременно паркиране по чл.99, ал.3 от ЗДП"
тъпото беше, че там съм паркирал много пъти, в една уличка перпендикулярна на "Пиротска" близо до пл. "Македония" и никога нищо.
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
Може да са им свършили скобите laugh.gif laugh.gif laugh.gifivobox написа:при мене скоба нямаше, само хартийка
цитирам
Трайкай си ако не те потърсят екстра ,аз винаги съм имал и скоба и хартиика на джама

Системата е силно измислена !!!Във всеки район си има отделен контрольор и знае кой е закичил и кой не >представяш ли си ако види скоба (не слагана от него) веднага по станцията в централата и те ебат ЗДРАВО!!!Vesko написа:Интересно е да си имаш собствена скоба. Паркираш си на забранено, отваряш багажника, закачаш си скобата на колелото, залепяш си бележка на стъклото и си свиркаш спокоен че нямя да те глобят biggrin.gif
Мислил съм го варианта не става за жалост

- Filbor
- Автомобил: Renault Zoe Intens 2021, R135
- Благодарил/а: 15 пъти
- Получена благодарност: 43 пъти
Честитка от Бургаския вариант:
https://carmarket.bg/liubopitno/vnimani ... -leva-7242
https://carmarket.bg/liubopitno/vnimani ... -leva-7242
...уикендите през летния тук важи Зелена зона, а не Синя. Объркахте ли се? Отиваме под знак, на който пише, че събота и неделя Синя зона не работи. Но намираме и знак за Зелена зона, в който се обяснява, че през летния сезон (от 1 май до 30 септември след справка в интернет) за центъра на Бургас важи Зелена зона! Хем има синя и зелена линия на асфалта (и не знаеш какво значи това), хем има знак за Синя и Зелена зона. Честито.
...
Това за мен си е чист капан за 25 лева, които да влизат в бюджета на общината
08.2014 - 11.2021
11.2021 - <Днес>
- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
Може би разликата е в максималния период на престой и вместо да обяснят, че синята зона е с променен максимален престой за лятото, слагат зелена

- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Зоните са една до друга и реално без да отделиш безумно много време да гледаш табели и карта на града ще се объркаш.
Carina E 4AFE LB 1992