Бесплатное видео секс дом2

diver

Re: помпичка за чистачки на авенсис 2000 d4d

Мнение от diver » 06 Ное 2008 20:31

pynky168 написа:здравейте всички,преди около месец станах горд собственик на авенсис d4d имам проблем с помпичките на чистачките не работят и двете първоначално мислех,че е електричарски проблем,но днес я закарах на майстор и се оказа ,че са изгорели и двете sad.gif имате ли представа от къде мога да ги закупя,или дали са заменяеми с някакви други в тм ауто ми искам двеста и кусор лева за едната ,благодаря ви предварително
Значи за старлета вземах от Симеон някакви корейски на форма бяха същите само куплунга беше друг, като с най-обикновенна клема стана като ново. Цената беше от рода на 25лв. Та вземаш моторчето отиваш и мериш....
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

lubosh
Обратна връзка:

Мнение от lubosh » 20 Ное 2008 10:16

В ТМ Ауто ми искаха 230 лв. за едната. Моят съвет е да вземеш втора употреба, макар и от друга кола, но не и тези корейските (китайски) нови, които горят за два месеца. Аз сложих от Форд. Формата на захвата беше същата. Струваше 15 лв. втора употреба.
Toyota Avensis '99 2.0TD, Avensis II '07 2.0 D-4D 126 к.с. 1AD-FTV, Avensis '13 T27 2.2 D-CAT 2AD-FHV

Изображение

diver

Мнение от diver » 21 Ное 2008 21:16

lubosh написа:В ТМ Ауто ми искаха 230 лв. за едната. Моят съвет е да вземеш втора употреба, макар и от друга кола, но не и тези корейските (китайски) нови, които горят за два месеца. Аз сложих от Форд. Формата на захвата беше същата. Струваше 15 лв. втора употреба.
Вече 2 години не са изгорели, ма щом казваш, че горят за два месеца така да бъде...
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Аватар
Petar

Мнение от Petar » 21 Ное 2008 21:56

Moje dasa niakakvi menteta moite ina suho sym gi probval da rabotiat i ne sa izgoreli ohte

Публикувай отговор