...Та стигнахме и до въпроса ми какво означава червеното "D" на D-4D и ако знаете колко коне е двигателя с това D, защото определено на Пасатите има значение червените буквички

...Благодаря предварително
Здравейте първо на всички, току що се регистрирах, тъй като от 2 дни съм горд притежател на авенсис . Точно въпроса с червеното D ме интересува най-много. Тоъотата която купих е вкарана от Холандия, но получих информация че е зглобявана в Англия и на калника D e червено и при мен, но в големия талон на човека от който я закупих (не е нов внос), пише че е 94киловата(128к.с.), зачудих се много тъй като никъде не срещнах такъв двигател. Та въпроса ми е , възможно ли е наистина да е толкова кобили или е станала грешка при регистрирането в България.Kiki написа:Моя Авенсис е с червено D и е 2.0-116к.с.
Ако е 128 кс.трябва да е произведена след 2006г. и да е след фейслифта.bizkoff написа:Здравейте първо на всички, току що се регистрирах, тъй като от 2 дни съм горд притежател на авенсис . Точно въпроса с червеното D ме интересува най-много. Тоъотата която купих е вкарана от Холандия, но получих информация че е зглобявана в Англия и на калника D e червено и при мен, но в големия талон на човека от който я закупих (не е нов внос), пише че е 94киловата(128к.с.), зачудих се много тъй като никъде не срещнах такъв двигател. Та въпроса ми е , възможно ли е наистина да е толкова кобили или е станала грешка при регистрирането в България.Kiki написа:Моя Авенсис е с червено D и е 2.0-116к.с.
Все забравяш да пишеш годината на производство, а това е много важно!bizkoff написа:Мерси kiki , знаех си че има нещо гнило в цялата работа. Няма как англичаните да са 5 години на пред, а и по вървенето се усеща че не е 128. Направих тестдрайв и на равно дигна 205 и не исках до я мъча повече. Все пак е много добър автомобил и съм доволен. А извън темата да попитам че не нямам време да ровя по форумите, има ли някъде части за таблото, щото ми е счупено едно капаче и ми грози цялата гледка?
Август 2001 година еKiki написа:Все забравяш да пишеш годината на производство, а това е много важно!bizkoff написа:Мерси kiki , знаех си че има нещо гнило в цялата работа. Няма как англичаните да са 5 години на пред, а и по вървенето се усеща че не е 128. Направих тестдрайв и на равно дигна 205 и не исках до я мъча повече. Все пак е много добър автомобил и съм доволен. А извън темата да попитам че не нямам време да ровя по форумите, има ли някъде части за таблото, щото ми е счупено едно капаче и ми грози цялата гледка?
Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot], Semrush [Bot] и 8 госта