ta dnes otnovo biahme na drag stripa da merim 1/4mile-a. tai kat PAKETA-ta ne doide s nas moje bi ste triabva az da obobsta sabitiata. ta tez koito se darpahme biahme az, Lorda, sestrata na Lorda(kara Infinity G35 coupe), gadjeto na sestrata na Lorda(kara Audi S4 koeto e pipano tuk tam), Marto(VW Golf 1.8T, toi i predishnite pati beshe s nas, no za tozi pat beshe smenil chip na kolata) i V35GTR(kakto se sestate i toi e s Infiniti G35 coupe). tozi pat az ne smeeh da se zaiajdam stoto konkurenciata za men behse prekaleno goliama, s koi da se zaiajdam kat vsichkite baia kone nad men, ta az si traeh i samo chakah da vidia dali e imalo faida ot slagane na APEXi Air/Fuel Convertera. v obsti linii borbata za nai-barza kola si beshe iasno che ste e mejdu Lorda i Roskata(picha sas S4-kata). eh, do tuk hubavo obache oste po pat stana iasno che Roskata ima problemi sas S4-kata(VW, normalno, ste si kaje chovek

), gubeshe boost na 3-ta(ili nesto takova), daje i check engine lampata mu svetna, e vse pak se probva vednaj da vidi kak e, no se otkaza, kolata nesto nesteshe da varvi, chak mi stana jal za choveka che bil tolkoz pat da probva kolata, pak triabvashe samo da sedi i da ni gleda

, no se nadiavam da opravi skoro problema i da pokaja ne kakvo e sposoben toz Vw

. Lorda estestveno ne chakashe pokana i vednaga se pusna da vidi kak varvi toku sto zavarshenata mu kola(toku sto instalirani nov intercooler i benzinova pompa), ne si spomniam vremeto mu, no beshe niakade v niskite 14-ki, koeto si e dosta dobre. ta reshi da otvori klapata da vidi kak varvi zviara bez garneta, da ama ne, nesto klapata na dump valve-a beshe zapecnala i toi pochna da se machi da opravi problema, obache nesto ne moja s podrachni materiali, ta se naloji da prodalji da se darpa s garneta, koeto go zabavia, no tova ne mu poprechi da napravi v posledstvie 13.8

, za drugia pat kat opravi klapata i sloji edni svestni gumi sam siguren che ste padne v niskite 13, ta bravo Lorde, nie sme s teb

. sestrata na Lorda se predstavi dosta dobre, daje po-dobre ot ochakvaniata mi, az misleh che tia ste napravi niakolko loshi puskania do kat se obezstrashi da natisne gasta povechko, no biah priatno iznenadan che tia oste ot parvoto puskane napravi 14.6, koeto si e dosta dobre, do kraia uspia da go smakne na 14.5. Marto s Golfa iavno ne si e dal parite na viatara za novia chip, stoto napravi 14.6, sravneno s predishnoto mu nai-dobro vreme ot 15.1. V35GTR niama da go obsajdam, iavno mu beshe losh den. ta taka. o da, mi az, e i az iavno ne sam si dal parite na viatara za APEXi-to, dokarah nai-dobroto mi vreme do 14.7
ta obobstenite rezultati:
Lorda -13.8(s nadjeda kat opravi dump valve-a za po dobro vreme)
sestrata na Lorda -14.5
Marto -14.6
az(ALTEZZA) -14.7
V35GTR -ne sam siguren za negovoto nai-dobro vreme
Roskata -ste go vidim sled remonta
btw, imahme i video kamera, no Lorda triabva da gi svali niakade v neta za da mogat da se vidiat filmechetata.