Здравейте, имам Корола на година и половина и вече съм убеден, че новите Тойоти имат проблем с лака а пък и аз май съм малко карък. Сега чакам да вляза в бокса за 4-ти път за боя. Първата случка беше още на третия месец лятото с едно куче дето изкочи от канавката и ми спука предната броня та викам си случват се такива неща добре поне, че кучето остана живо и здраво. После нали знаете застрахователи... час в Тойота... чакане... но докато чакам датата една кака с Тигра направо се опита да влезе при мен ама през задната врата и то с колата та отново застрахователи... но тогава поне вече си имах записан час

. До тогава не бях забелязал проблеми с лака но след зимата от предната броня липсваха люспи лак колкото нокът викам си, че в Тойота са сгрешили нещо ама то и предния капак беше като ренде та отново застрахователи... час в Тойота... чакане... и тука ми беше грешката по-добре да си я бях карал така, като я взех не стига че се бяха повозили до така наречените от тях външни сервизи а пък и на баланс трябваше да ходя от некадърен шофьор при това да я бяха направили добре а те предния капак го боядисали на половина и имаше разлика от самолет да я видиш. Рекламация и обратно в бокса и като рекламация трбваше за три дни да я направят да ама не осем дена

. Разочарован ама все пак с нова боя викам си аз по пътя за сервиза да ама не нова боя и нови драскотини

е вече беше капак на всичко уж някой на паркинга неволно я одрал по предната броня и преден ляв калник. Та вече си имам подадена жалба и един куп разправии зад гърба си, накрая май се засрамиха и ми обещаха някакво Айго да ми дадат докато ми боядисат за N-ти път колата. Та в тоя ред на мисли сервиза и пребоядисването е малко рискована работа сега си имам шарена предница щото колкото и да са добри бояджиите не могат да докарат същия цвят и структура на боята а и да не ви бъзикат като мен, че като ми се изцапа колата не съм я бил мил а направо съм я пребоядисвал