питане за AE86
-
питане за AE86
въпрос за AE86
че така харесал съм си една и въпроса ми е като отида да я оглеждам как да резбера дали е с фпер нещо по номера на рамата или нещо друго дати идеи
че така харесал съм си една и въпроса ми е като отида да я оглеждам как да резбера дали е с фпер нещо по номера на рамата или нещо друго дати идеи
Най-лесното е - вдигаш двете задни колела и на изключена скорос завърташ едното колело, ако се за върти другото колело в същата посока- има шпер, ако се завърти в другата посока- няма. Най-добре се опитайте да ги завъртите в различни посоки ако има някакво усилие значи е със шпер. Другото е ако не можете да вдигнете 2те колела, само едното вдигнете, и като го завърташ него трябва да усетиш някакво затруднение, има ли затруднение има шпер 

Теста няма да покаже наличие на шпер ако е износен например.
Гледа се лепенка жълта "ЛСД" на кожуха на диференциала и код на табелката в коша на колата:
T282 = 4.3 final differential ratio without LSD
T283 = 4.3 final differential ratio with LSD
T284 = 4.1 final differential ratio without LSD
T285 = 4.1 final differential ratio with LSD
Гледа се лепенка жълта "ЛСД" на кожуха на диференциала и код на табелката в коша на колата:
Ако e износен и лепенката нема да помогне ;)jamie написа:Теста няма да покаже наличие на шпер ако е износен например.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-