Здравейте колеги (и колежки),
Нещо голяма скука това лято - излизам и няма кой да ме напсува. И си викам - я да пусна колата за продажба, та да се даде поле за изява да ме храните (със сигурност ще намерите за какво).
И така - продавам личната си кола (както е модерно да се казва сега) Тойота Авенсис 2.0 D-4D (седан), 2014, дизел, 124 кс, ръчни скорости. Купена нова от ТМ Ауто (София). Обслужването (в рамките на гаранцията) е отразено в сервизната книжка. Реални 147 000 км. 2 ключа, 2 комплекта гуми, гаражна.
Ниво на оборудване - Executive.
Ксенон е поставен преди няколко години (снимка на изтеклата гаранция, където е видим точния вид - пак там).
За това време какво е правено (обслужването не го броя) - сменени са задните амортисьори (Каява). Преди 2 години смених и ЕГР с нов, оригинален на Тойота за модела.
Масло и филтри са сменени преди няколко месеца(следваща смяна - на 157 000 км).
Предстоящо (но има още живот в тях) за смяна - дискове и накладки отзад.
Каско и ГО - до 09.09.2025
ГТП - до 20.08.2025
Данък за 2025 - платен
Винетка - до 05.02.2026
VIN: SB1BD76L40E126148
Минуси - стелката (заедно с мокета) на шофьорското място са пробити (мисля е видно на една от снимките). Това - от каране с токчета.. Както и долната лайсна на медията е с олющено покритие.
Снимки на колата и документите тук.
Причина за продажбата - голяма ми е. В последните няколко години, поради стечение на живота изключително рядко пътувам извън София. За града не ми е удобна.
Местоположение - София, при НДК.
Цена: 19 500 лв.
Проверка в сервиз по ваш избор. Пазарлъци по телефона не приемам (само след оглед). Нямам интерес към бартери.
Контакти: 0886 90 деветдесет и две 80 - в работно време на вайбър отговарям, в останалото - и на телефон или e-mail: p.angelov at gmail.com
Продавам: Тойота Авенсис (2014) - седан, дизел, ръчни скорости, 124 кс
- imthedevil
- Автомобил: Toyota Yaris (2017)
- Обратна връзка: