И аз нищо не разбрах от въпроса. За три изречения има 2 препинателни знака и една главна буква.Пейчо Пейчев написа: ↑16 Дек 2024 18:01 Здравейте и аз съм с Авенсис т27 края на 2011 с оригинална камера съм не разбрах от схемата от каде подавате 12в. към трансформатора и от там 6 волта в медията ли влиза.
Навигация - системи,модули,карти,телефони,POI,SpeedCams...
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 575 пъти
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
--
-
- Автомобил: Тойота Корола Версо
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Колега, благодаря! Сложих нова флашка и вече нямам никакви проблеми!

Благода на всички.
-
- Автомобил: Тойота Корола Версо
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Здравейте, колеги.
1. Имам следната ситуация - монтирах мултимедия junsun v1 Pro като поставих и камера за заден ход. Всичко работеше нормално, докато преди повече от месец спря да работи камерата. Тръгна веднъж само откакто спря да работи и от тогава, до момента не работи.
Проверен е кабелът в мултимедията и си е на място - не е излязъл. Проверен е кабелът към задния стоп и там всичко е наред.
Предполагам, че камерата е некачествена и се е развалила, споделете модел на читава камера, моля!
Качвам снимка какво ми изписва на екрана и модела на камерата.
2. Поръчах си микрофон, но не работи добре, защото при разговор не ме чуват добре. Препоръчайте ми читав микрофон за мултимедия, моля.
Снимки:
1. Имам следната ситуация - монтирах мултимедия junsun v1 Pro като поставих и камера за заден ход. Всичко работеше нормално, докато преди повече от месец спря да работи камерата. Тръгна веднъж само откакто спря да работи и от тогава, до момента не работи.
Проверен е кабелът в мултимедията и си е на място - не е излязъл. Проверен е кабелът към задния стоп и там всичко е наред.
Предполагам, че камерата е некачествена и се е развалила, споделете модел на читава камера, моля!
Качвам снимка какво ми изписва на екрана и модела на камерата.
2. Поръчах си микрофон, но не работи добре, защото при разговор не ме чуват добре. Препоръчайте ми читав микрофон за мултимедия, моля.
Снимки:
► Виж съдържание
- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 575 пъти
A: Отвори я и смени говняните китайски пречупени кабели. Веднага след жака ѝ има едно одебеление - вътре има волтажен преобразувател от 12-24V->3.3V. Него ще си го обелиш и ще го опроводиш наново. Вътре в камерата има нещо като силикон за херметизация. Като го изчоплиш ще видиш кой цвят кабел къде отива и кой е прекъснат. Тънки са, вдървяват се за около година и се чупят - буквално. Имам две камери в гаража с преебани кабели за реставрация.
Б: Ползвал си лайняния китайски видеокабел и той е проблемен. Примерно допълнителния косъм-кабел за +12 от радиото си е заминал.
В: Слаба маса между минус-външната част на жака за захранването на камерата и купето - окислена връзка/винт
Г: Заминала е камерата - захрани я вкъщи от адаптер 12 волта/0.5А (или по-мощен) и я заботи във аналоговия видео-вход на телевизора (ако има).
Виж си тоците първо. Обикновено камерата няма захранване като свят.
Ако ще купуваш погледни тези на Podofo. Засега в годината която работят преди да се насерат тя ми е вадила най-добра картина на радиото на тъмно. Тия със широкия ъгъл от 170-180-200 градуса ги избягвай, че лъжат много с разстоянието.
А: Порови се в Factory settings и си вдигни (не много) Mic gain в раздела Voice (по спомен).stefan_law написа: ↑27 Фев 2025 11:29 2. Поръчах си микрофон, но не работи добре, защото не ме чуват добре. Препоръчате ми микрофон за мултимедия, моля.
Б: Отвори радиото и прекъсни вътрешния микрофон, ако може обратимо - примерно му разпояваш единия крак и го вдигаш да не прави контакт. Евентуално си намери / сглоби такъв със усилвател. Имам в гаража платка, но така и не стигнах до сглобка по ред причини и обстоятелства.
**Висиш ми вафла и картонено кафе, ако някога (изобщо) се видим наживо.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
--
-
- Автомобил: т27
Здравейте , от къде мога да взема БГ карта за оригиналната навигация на Авенсис Т27 ?
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 163 пъти
- Обратна връзка:
От тук!hristo_boichev написа: ↑06 Мар 2025 15:14 Здравейте , от къде мога да взема БГ карта за оригиналната навигация на Авенсис Т27 ?
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
-
- Автомобил: Toyota Avensis T27
Здравейте!
Прегледах цялата тема и съм объркан,спрямо избора си за медия. Ще ви помоля да ми предложите най добрата която е на пазара.
Автомобила е Avensis T27 2011г. с навигация TNS510 .
VIN : SB1BG76L60E040377
Поздрави!
Прегледах цялата тема и съм объркан,спрямо избора си за медия. Ще ви помоля да ми предложите най добрата която е на пазара.
Автомобила е Avensis T27 2011г. с навигация TNS510 .
VIN : SB1BG76L60E040377
Поздрави!
Здравейте имам канадски РАВ4 2017 и навигацията няма карти на Европа. Как мога да разбера модела на навигацията и мога ли просто да копирам евро-файловете на СД картата?
Поздрави.
Поздрави.