Ей сега вече 'колекционирам', защото го ползвам за земеделската техника - друго си е на китайска фреза да сложиш например масло 70лв/л

Май са твърде много. Само масло и филтри ли? Не съм се заглеждал, ще трябва да видя колко е на королата, беше скоро обслужването - смениха (надявам се) всички филтри и още някаква услуга.
Зависи какво възприемаш за осезаемо.Има хора за които това което усещаш ти сега,никога няма да обърнат внимание.Отделно отчитаме факта,че на хората които си харесват колата и особенно съм забелязал(визирам и себе си) собствениците на хибриди ,много се заслушваме за всякакви шумчета,вибрацийки и т.н. И при мен от време на време ми се струва,че някой път по грубо стартира двигателя,но това може да се дължи на доста фактори.Примерно когато е пуснат климатика съм забелязал по-често такъв ефект,някой път когато е във определен режим двигателя също.Под режим имам предвид,че като запали на студен двигател и седи на място забелязвам едно променяне на оборотите през някакво време като различни режими контролирани от ЕКУ-то.Специално хибрида ако не работи правилно двигателя на празен ход ще има едно страшно чукане от към мотор и кутия,придружено със тресене.Изпитах го лично и докато не почетох и погледнах няколко клипа,доста се спекох,че мотора е за кофата!itzoa написа: ↑27 Фев 2025 09:02 Случайно някой колега да е забелязал дали при включване и изключване на двигателя в движение (когато преминава в EV), а и на място, дали имате осезаемо разтрисане. Сигурен съм, че същото го нямаше преди, а напоследък често го усещам. Не силно, но се усеща.
Възможно ли е да е заради бензина в маслото, който споменах или нещо друго?
Да, мисля че е нормално. Мой човек се оплаква от същото, както и от шумен двигател.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] и 6 госта