20082024_Rav4_Plug-in_My24_Pricelist-compressed (1).pdf
- (1.49 MiB) Свалено 69 пъти
Доставка на НОВИ автомобили 2022 - срокове и процедури ?
-
- Получена благодарност: 1 път
-
- Автомобил: RAV4 PHEV
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 2 пъти
Според брошурите в ниво Executive вече липсват:dechev_alexander написа: ↑25 Яну 2025 19:24А за август можете ли да ми намерите брошурата? Защото мойта брошура пише,че е от 08.07.2024 а аз я поръчах на 02.08.2024Mr.Valentin написа: ↑25 Яну 2025 19:16 Тъй като предстои да си получа колата в понеделник, при по-внимателно прочитане на офертата се забелязва, че спецификацията на колата ми е с дата 22.07.2024.
спецификация.png
След кратко търсене в интернет се вижда, че на 26 септември има промяна в спецификацията на колата. От прикачената брошура на първата страница се вижда, че за Bi-tone цената е същата като едноцветния вариант.
Брошура/26.09.2024
P.S: Вероятно дилъра е поръчал Вашата кола след тази актуализация, не виждам друга причина.
- затъмнени задни стъкла
- отопляем волан
Със сигурност трябва да имате 2 кабела.
-
- Благодарил/а: 1 път
И най-важната функция електрическо отваряне на багажникаMr.Valentin написа: ↑25 Яну 2025 20:47Според брошурите в ниво Executive вече липсват:dechev_alexander написа: ↑25 Яну 2025 19:24А за август можете ли да ми намерите брошурата? Защото мойта брошура пише,че е от 08.07.2024 а аз я поръчах на 02.08.2024Mr.Valentin написа: ↑25 Яну 2025 19:16 Тъй като предстои да си получа колата в понеделник, при по-внимателно прочитане на офертата се забелязва, че спецификацията на колата ми е с дата 22.07.2024.
спецификация.png
След кратко търсене в интернет се вижда, че на 26 септември има промяна в спецификацията на колата. От прикачената брошура на първата страница се вижда, че за Bi-tone цената е същата като едноцветния вариант.
Брошура/26.09.2024
P.S: Вероятно дилъра е поръчал Вашата кола след тази актуализация, не виждам друга причина.
- затъмнени задни стъкла
- отопляем волан
Със сигурност трябва да имате 2 кабела.
-
Да аз точно по тази брошура поръчах колатаalexinchains написа: ↑25 Яну 2025 20:12 Заповядайте 20082024_Rav4_Plug-in_My24_Pricelist-compressed (1).pdf

-
А имате ли по 2 USB порта отпред и отзад, тъй като в новата брошура липсва тази опция?
-
Да един в подлакътника, един под копчетата за климатика и 2 отзадMr.Valentin написа: ↑25 Яну 2025 21:21 А имате ли по 2 USB порта отпред и отзад, тъй като в новата брошура липсва тази опция?
-
- Благодарил/а: 10 пъти
- Получена благодарност: 9 пъти
Здравейте,
Все още нямам опит с Toyota, затова питам:
1/ При самата сделка и плащане на нов автомобил, не се ли прилага спецификация описваща нивото и включени опции?
2/ Може ли някой да опише стъпките/процеса на предаване на автомобила от дилъра към собственик?
(макар че е възможно да има разлики между дилърите)
Все още нямам опит с Toyota, затова питам:
1/ При самата сделка и плащане на нов автомобил, не се ли прилага спецификация описваща нивото и включени опции?
2/ Може ли някой да опише стъпките/процеса на предаване на автомобила от дилъра към собственик?
(макар че е възможно да има разлики между дилърите)
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Да ви дадат по един комплект гуми с джанти компенсация.
Няма ли 14 дневен срок за връщане на колата, която сте купили?
Няма ли 14 дневен срок за връщане на колата, която сте купили?
Carina E 4AFE LB 1992
-
Би трябвало така или иначе да е получил втори комплект, тъй като промоцията мисля че беше до края на годината.
-
Да я върна ама аз вече съм и платил каскота ,допълнителни застраховки, винетки, гражданска и т.н. няма как да им я оставя просто или поръчват нова кола и после има я връщам тази да си я продават или не знам
-
- Автомобил: служебен
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 91 пъти
Регистрирана ли е вече в КАТ?
Вече написах - консултация с адвокат, работещ в тази област на гражданското право. След това с него на място.
Ако искат със CEO на Toyota да разговарят от представителството. Това теб не те касае.
Издънката си е тяхна и трябва да си понесат отговорността. Няма начин да не са били уведомени за промените в нивата на оборудване минимум 3 месеца предварително. Най-малкото са длъжни да те уведомят, ако не друго.
В противен случай шансовете да постигнеш нещо са минимални. Да не напиша практически никакви в нашата територийка.
Принципът "Вземи парите и бягай" (има и филм с такова заглавие от 1969) работи с пълна сила, за наше съжаление!
Вече написах - консултация с адвокат, работещ в тази област на гражданското право. След това с него на място.
Ако искат със CEO на Toyota да разговарят от представителството. Това теб не те касае.
Издънката си е тяхна и трябва да си понесат отговорността. Няма начин да не са били уведомени за промените в нивата на оборудване минимум 3 месеца предварително. Най-малкото са длъжни да те уведомят, ако не друго.
В противен случай шансовете да постигнеш нещо са минимални. Да не напиша практически никакви в нашата територийка.
Принципът "Вземи парите и бягай" (има и филм с такова заглавие от 1969) работи с пълна сила, за наше съжаление!
- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
Прекратяваш договора едностранно поради несъответствие или те обезщетяват за разликите... Предполагам ще искат втория вариант, защото за първия трябва да ти върнат и всички направени разходи от твоя страна 

-
Регистрирана е да! Аз я карам дажеgena_bs написа: ↑25 Яну 2025 22:34 Регистрирана ли е вече в КАТ?
-
- Автомобил: служебен
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 91 пъти
Освен да ти пожелая безаварийни и "безнервни" километри и години, не знам какво повече да напиша!
Успех още веднъж!
Успех още веднъж!
- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
Ако я караш си я приел... Много варианти отпадат