Мнение
от Ninita.89 » 28 Дек 2024 17:10
Благодаря на всички за помоща.Да се похваля взех си количка.Едва ли е перфектната ,защото колкото и да оглеждам все пак си е имала и удар отзад ,но не мисля ,че ще е толкова фатално.Видимо е направена много добре и не може да се различи общо взето ,че е имало нещо.Иначе и отдолу я оглеждахме имала е щети до около 1/3 от как да кажа легена на резервната гума.Общо взето тя е ограничила щетата.Личи си,че е оправяна и задната греда под бронята,както и капака на багажника, но това е положението.Паричките ми не стигат за нещо по-добро.Поне от към салон, двигател и хибридна система всичко е 6.Сега ,ще и се направи едно мн сериозно обслужване в Тойота за да съм сигурна ,че всичко е наред със спирачки, течности масла и да се направи оглед по окачване и т.н. ако има нещо да се оправи.Иначе легена на резервната гума си е омазан с кит ли незнам нещо меко стои , но типично по женски ,ще го кажа щом не го виждам значи няма проблем.За сметка на това е с мн хубави гуми от 23г. и поне от това намазах.Май не са мислили да я продават тази Тойота.Иначе отпред всичко е перфектно няма следи от никакви намеси.Бяха изпочупени копчетата на кората ,която покрива хибридната батерия ,но незнам защо си мисля ,че това е работа на хората от Тойота.
Дисплея е малко дървен ,кога хване тъча кога не.Иска често да ги включа и изключа.Даже пуснах парното отгоре и тотално спря по едно време да отчита.Това е само тъчскрийна иначе с копчетата си работи ,както и камерата за паркиране.